2024 m. spalio 28 d., Pirmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas

 

2016-10-02„Info dienos“ žinių laidoje – naujas veidas: Tadas Grabys

„Info TV“ kanalo naujienų laida „Info diena“ stiprina savo vedėjų komandą. Prie jos prisijungia žurnalistas Tadas Grabys. Radijo laidų vedėjas, išbandęs TV reporterio ir redaktoriaus darbą, „Info dienos“ eteryje darbuosis kartu su patyrusiais TV vedėjais Rasa Tapiniene, Indre Makaraityte ir Viktoru Jakovlevu.

2016-09-28Realybės šou „IššŪKIS kaime“ ves vyriškas vedėjų duetas

Jau nuo spalio 8-osios šeštadienio vakarais 19.30 val. TV3 televizijos eteryje – realybės šou „IššŪKIS kaime“, kur dešimt bebaimių dalyvių patogų miesto gyvenimą iškeis į kaimo kasdienybę. Projekto kūrėjai intriguoja, kad dalyvių lauks ir sunkūs fiziniai darbai, ir įvairios rungtys, ir linksmos vakaronės. Žiūrovus stebins netikėtas vyriškas vedėjų duetas. Humoristui ir žinomam televizijos laidų vedėjui Vitalijui Cololo naujame realybės šou kompaniją palaikys ne kuri nors žavinga dama, o... visus ūkio darbus puikiai išmanantis, Šakių rajone įsikūrusios Lukšių žemės ūkio bendrovės vadovas Jonas Pranaitis.

2016-09-27Prezidentą A. Smetoną įkūnijęs aktorius R. Šimukauskas: „Laukia įspūdingas rezultatas“

Jau netrukus LRT TELEVIZIJA pradės rodyti istorinį serialą „Laisvės kaina. Savanoriai“, kuriame atgims nemažai su Lietuvos Nepriklausomybe susijusių asmenybių. Viena iš jų – prezidentas Antanas Smetona, kurį istorinėje dramoje įkūnys teatro, kino bei televizijos aktorius Ramūnas Šimukauskas. Jau kelis mėnesius kiekvieną dieną makiažo meistrų pagalba į legendomis apipintą prezidentą pavirstančio aktoriaus teigimu, žiūrovai sulauks įspūdingo rezultato.

2016-09-27Į televiziją grįžtanti L. Gradauskienė: „Žmonių piktumas yra didžiausia Lietuvos problema“ (1)

Į BTV eterį sugrįžta žiūrovų pamiltas šou „Muzikinė kaukė“, kuriame dešimt garsenybių kiekvieną savaitę įkūnys vis kitą Lietuvos ar pasaulinio lygio dainininką. Jau atskleisti pirmieji naujojo sezono dalyviai – R. Ščiogolevaitė, T. Rimgaila, V. Krulikovskis ir A. Adamovič. Tiesa, penktasis projekto „Muzikinė kaukė“ sezonas bus gerokai atsinaujinęs, keisis ne tik dešimt šou dalyvių, bet ir komisijos sudėtis – televizijos ir radijo laidų vedėja Livija Gradauskienė tapo BTV šou komisijos nare.

2016-09-21In memoriam Leonidui Donskiui – speciali LRT programa

Šįryt staiga mirus filosofui, garsiam visuomenininkui Leonidui Donskiui, televizijos kanalas LRT KULTŪRA kviečia žiūrėti specialią programą, kurioje – laidos ir įrašai iš LRT Aukso fondo: prof. L. Donskio pokalbiai su ryškiais epochos žmonėmis.

2016-09-05LRT taryboje darbą baigia trys nariai

Savo darbą LRT taryboje baigė LR Seimo į ją deleguoti politikas, buvęs žurnalistas Česlovas Juršėnas, žurnalistas Edmundas Ganusauskas, verslininkas Tomas Eitutis. Jų vietą nuo rugsėjo užims žurnalistė Dalia Kutraitė, tapytojas Raimundas Savickas, signataras Vytautas Plečkaitis.

2016-09-04Lietuvos vaikų dievinama Kakė Makė žengia į TV8 televizijos ekranus

Dabar kiekvieną ketvirtadienį 20.00 val. Kakė Makė sveikinsis su mažaisiais draugais iš televizijos ekranų.

2016-09-04LRT dokumentikos ciklas „Nematoma Lietuvos istorija“ – apie valstybės pergalę prieš mafiją

„Nematoma Lietuvos istorija“ – nuo rugsėjo 5 d. pirmadieniais 21:30 val. per LRT TELEVIZIJĄ.

2016-08-21Renata Mikailionytė grįžta į televiziją: ves naują laidą „Pasaulis pagal moteris“

„Nėra paprasta gyventi, pasaulis – ganėtinai žiaurus, – sako mados renginių režisierė ir prodiuserė, landšafto dizainerė Renata Mikailionytė. – Užtat privalome nešti žinią apie gerus ir gražius darbus, džiaugsmingus iššūkius, pozityvius pasikeitimus, apie tai, kas kiekvieno iš mūsų gyvenimą daro gražesnį“. Tokią žinią naujojoje TV3 laidoje „Pasaulis pagal moteris“ Renata skleis kartu su ekonomikos mokslų daktare, dėstytoja, floriste ir švenčių dekoratore Kristina Rimiene.

2016-08-21Igoris Vasiliauskas - naujasis laidos „Yra, kaip yra“ ekspertas

Ketvirtąjį sezoną socialines aktualijas gvildenanti LNK laida „Yra, kaip yra“ pasitinka su permainomis – į laidos vedėjos poziciją grįžta Asta Stašaitytė – Masalskienė, o laidos eksperto kėdėje sėdės dėstytojas ir tinklaraštininkas Igoris Vasiliauskas.

2016-08-16Į kultinį serialą sugrįžtantis M. Jampolskis laisvalaikį skiria šeimai ir žvejybai

Belaukiant rudens, televizijos žiūrovus TV3 džiugina viena už kitą geresnėmis naujienomis. Į ekranus grįžta kultinis serialas „Moterys meluoja geriau“. Negana to, žiūrovai ir vėl išvys garsų kino bei teatro aktorių, televizijos laidų ir renginių vedėją Marių Jampolskį. Kelis mėnesius filmavimo aikštelėje plušantis aktorius tikina, kad ši jo vasara yra skirta darbui, o retai pasitaikantys laisvadieniai priklauso tik jo šeimai, žvejybai ir ramybei.

2016-08-16Į televiziją grįžtanti Erika Vitulskienė: namie mane kiša po padu

Vieno garsiausių Lietuvos tenorų Merūno Vitulskio žmona Erika Vitulskienė paskutines vasaros savaites leidžia lydima neramaus laukimo. Žinoma moteris tapo viena iš aštuonių žvaigždžių, kurios nuo rudens išbandys savo galimybes LNK šou „Aš galiu!”.

2016-08-03Tomo Langvinio laukia svarbūs pokyčiai: „Tai – didelis įvykis“

Naująjį LNK sezoną sporto žinių vedėjas Tomas Langvinis pradės kitaip nei pastaruosius dvylika metų televizijoje – šį rudenį jis debiutuos kaip laidos vedėjas ir stos prie naujojo humoro šou „Tik nesijuok” vairo. Gerai žinomas vyras neslepia, kad nors savo darbu žiniose ir džiaugėsi, tačiau apie laidos vedėjo darbą taip pat pasvajodavo.

2016-08-03Į televiziją grįžtantis D. Kazlauskas prabilo apie plastines operacijas

Rudenį į TV3 eterį sugrįžta žiūrovų pamiltas serialas „Moterys meluoja geriau“. Prie būrio populiariausių šalies aktorių prisijungė ir visiems gerai pažįstamas, talentingas teatro, kino ir televizijos aktorius Dainius Kazlauskas.

2016-07-21Viceministro žmona Evita Jonauskė siekia tapti KK2 vedėja: „Neigiami komentarai žeidžia ne mane, o mano artimuosius“ (1)

25 metų Evita Jonauskė – viena iš 16 merginų, kuri jau rugpjūčio pabaigoje gali tapti naująja KK2 vedėja. Kinijoje mokslus krimtusi ir modeliu dirbusi Evita sakė, kad televizija – jos svajonė, o jos norą tapti KK2 vedėja palaiko tiek jos mama, tiek vyras Linas.

2016-07-21Į LNK eterį grįžtanti Asta Stašaitytė - Masalskienė: „Televizija yra ta vieta, kurioje aš turiu būti“ (1)

Po pertraukos į populiarios pokalbių laidos „Yra, kaip yra“ vedėjos poziciją grįžta visų mylima Asta Stašaitytė – Masalskienė, kurią LNK eteryje laikinai pavadavo Aušra Kilkuvienė. Asta jau nusifilmavo naujojo sezono klipe, kuriame jai atiteko nuotaikingas taksistės vaidmuo.

2016-07-16Simona Burbaitė apie norą vesti KK2: „Negalėjau praleisti tokios progos“

Simona Burbaitė bei dar 15 merginų toliau varžosi, kuri taps naująja infošou KK2 vedėja. S. Burbaitė pirmoji turės galimybę išbandyti savo jėgas vedant laidą su Tomu Ališausku.
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media