2024 m. balandžio 24 d., Treciadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas

 

2024-03-08„Lietuvos ryto“ televizija apie influencerius kaip reklamos būdą

„Gyvenimas versle“ – jau ketvirtąjį sezoną skaičiuojanti laida, kurioje vedėja Milita Daikerytė pristatys ir atskleis šalyje veikiančių įdomiausių, populiariausių bei netikėčiausių verslų istorijas. Apie visą tai – kiekvieną šeštadienį, 17:30 val., per „Lietuvos ryto“ televiziją.

2024-02-01Režisierius Dominykas Kubilius: gyvenime reikia matyti visas spalvas ir mes būtume melagiai, jei to neparodytume

Jau netrukus Lietuvos televizijos žiūrovus pasieks neeilinis režisieriaus ir prodiuserio Dominyko Kubiliaus darbas – unikaliam donorystės ir transplantacijos procesui skirtas realybės dokumentikos keturių filmų ciklas „Prisikėlimas“. Ta proga skelbiame Jurgos STAUČIENĖS pokalbį su Dominyku KUBILIUMI.

2024-01-12 Mileta Daikerytė grįžta į TV ekranus naujame amplua

Dainininkė ir grožio salonų „STUDIO M“ įkūrėja Milita Daikerytė naujuosius metus pasitinka su naujais iššūkiais – pildydama savo seną vaikystės svajonę, mergina taps jau ketvirtąjį sezoną skaičiuojančios „Lietuvos ryto“ televizijos laidos „Gyvenimas versle“ vedėja, kiekvieną šeštadienį sveikindamasi su žiūrovais ir jiems pristatydama unikalias šalies verslininkų istorijas.

2023-12-15„Lietuvos ryto“ televizija: Sveikatos laidų vedėja gydytoja Irena Pivoriūnienė: „Stresas yra pagrindinis mūsų imuninės sistemos nuodas“

Sveikatos laidų vedėja, gydytoja Irena Pivoriūnienė televizijoje dirba jau daugiau nei keturis dešimtmečius, kiekvieną dieną savo ilgamete patirtimi ir žiniomis dalindamasi su žiūrovais. Pasak senjorės, imunine sistema reikia rūpintis ištisus metus, ne tik atėjus šaltajam periodui, o tam įtakos turi tiek gyvenimo būdas, tiek nuotaikos, mat stresas gali iššaukti sunkiasi ir nepageidaujamas ligas.

2023-11-16„Lietuvos ryto“ televizija: laida „Pirmi kartai. 60+“

Kaip ir kiekvieną šeštadienį, „Lietuvos ryto“ televizijos žiūrovus vėl žadins senjorų norus pildanti laida „Pirmi kartai. 60+“, kurioje dalinamasi ne tik senjorams aktualia šių dienų informacija, bet ir unikaliomis istorijomis, kurių herojai, laužydami mitus apie savo amžių, išpildo ilgai kauptas svajones ir pasiryžta išbandyti dalykus pirmą kartą savo gyvenime.

2023-10-12Teatrologė Salomėja Burneikaitė: „Menai domino nuo vaikystės“

Dramos ir teatro pedagogė, režisierė, teatrologė Salomėja Burneikaitė – aktyvi ir veikli senjorė, kadaise prisidėjusi prie Klaipėdos lėlių teatro kūrimosi. Moteris sako, kad nei amžius, nei negalios neturi atimti iš gyvenimo džiaugsmo, svajonių ar troškimų

2023-09-30Vidas Mačiulis: atvirai apie nematomus televizijos turinio gamybos užkulisius

Televizijos laidą „Krepšinio pasaulyje“ žino kone kiekvienas Lietuvos gyventojas, mat ekranuose ji sukasi nuo 1992-ųjų ir šiemet skaičiuos jau 32-ąjį savo sezoną. Jos kūrėjas Vidas Mačiulis – vienas ilgiausiai televizijos industrijoje dirbančių žurnalistų, savo darbą mylinčių lygiai taip pat, kaip pačią pirmąją dieną. Tačiau žinomas vyras neslepia, kad tenka nueiti sudėtingą kelią, kol žiūrovai išvysta rezultatą ir tam reikia ne tik kūrybinių sugebėjimų, bet ir verslo išmanymo žinių.

2023-08-11“Lietuvos ryto” televiziją: Lietuva ir iš paukščio skrydžio Vaidoto Baumilos akimis

Kokių paslapčių Vaidotas sužinojo „Dūmų fabrike“, kuriame kadaise buvo gaminami geriausi dalgiai pasaulyje, sužinosite šeštadienį 10.30 per “Lietuvos ryto” televiziją laidoje “Misija – vasara”.

2023-07-28„Lietuvos ryto” televizija: Vaidotas Baumila apie Klaipėdos Jūros šventę

Visą vasarą Vaidotas Baumila drauge su pakuočių tvarkymo organizacija „Žaliasis taškas“, kviečia visus atostogauti ir pailsėti, bet rūšiavimo įpročius į vasaros iškylas, šventes ar festivalius pasiimti su savimi: susirinkti atsivežtas šiukšles, jas išrūšiuoti ir tinkamai išmesti. Visą laidą „Misija – vasara“ kviečiame žiūrėti šeštadienį 10.30 per „Lietuvos ryto” televiziją.

2023-07-14Lietuvos ryto TV: dainininkas G. Vagelis apie sulaukiamus nemalonius komentarus: „Man tai juokinga“

Šį šeštadienį „Lietuvos ryto“ televizijos žiūrovus žadins gyvenimo būdo laida „Pokalbiai prie jūros. Atostogų ritmu“. Iš vasaros sostinės Palangos pajūrio labo ryto linkinti laidos vedėja, aktorė, moteriškos filosofijos „Pasimatuok jūrą“ įkūrėja Justė Zinkevičiūtė žada, jog netrūks intriguojančių bei atvirų pokalbių apie gyvenimą, darbus ir poilsį kartu su žinomais pramogų, mados ir verslo pasaulio žmonėmis.

2023-06-19Vidmantas Puplauskis: Gaudėme kiekvieną žinutę apie aštrėjančią situaciją

Su žmona lekiame prie bokšto. Ant tilto virš Laisvės prospekto stovi tankai. Kulkosvaidžio vamzdžiai sukiojasi tai į vieną, tai į kitą pusę, vis nukrypsta į bėgančius link bokšto žmones. Vieni bėgantieji nekreipia dėmesio, kiti stabtelėję dar ir pagrūmoja... Prasiveržiame. Prie bokšto – minia. Kalbos - kaip dejonė. Šūksniai apie sužeistus, žuvusius... Jauti skausmą, net pyktį... Bet visai, regis, nėra baimės, panikos. Tik nerimas, o kaip laikosi Parlamentas? Kur būti svarbiau? Sausio 13-osios naktis... Siaubo naktis.

2023-04-01Senjorams žurnalą „60+“ leidžianti Laura Balčiūtė griauna stereotipus

Jau ne vienerius metus senjorams skirtą žurnalą „60+“ leidžianti iniciatyvos autorė Laura Balčiūtė pasakoja, jog kai pradėjo šią veiklą, susidūrė su vienu didžiausiu iššūkiu – visuomenės požiūriu į seną žmogų. Deja, bet jaunoji karta nuvertina senąją, įsivaizduodama, kad senjoras niekuo nesidomi, nieko neveikia, tačiau žurnalo sumanytoja tvirtina, jog tai klaidingas požiūris, mat į pensiją išėję žmonės ir toliau džiaugiasi savo gyvenimu, turėdami laiko hobiams, pomėgiams bei svajonėms, kurių jaunystėje nespėjo išpildyti.

2023-02-24Beveik milijonas žiūrovų įsijungė nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos transliacijas

Šeštadienį vykusį „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos „Pabandom iš naujo!“ finalą bent trumpam įsijungė apie beveik 600 tūkst. žiūrovų arba kas penktas Lietuvos gyventojas. Iš viso atrankos transliacijas stebėjo 986,5 tūkst. žiūrovų.

2023-01-31TV8: Žinoma gydytoja tapo sveikatos laidos vedėja

Ilgametėje sveikatos ir sveikos gyvensenos laidoje „Sveikas rytojus“ – pokyčiai. Naujajame sezone nuspręsta dar didesnį dėmesį skirti ligų profilaktikai bei ankstyvajai diagnostikai, tad laidos žiūrovų laukia ne tik nauja, aktuali rubrika „Sveikatos diagnostika“, bet ir nauja jos vedėja – ilgametę medicininę patirtį turinti laboratorijos gydytoja Eglė Marciuškienė.

2022-12-30Žurnalistė, poetė, politikė Dalia Teišerskytė apie įveiktas problemas

Sveikatos ir sveikos gyvensenos TV8 laida „Sveikas rytojus“ – ilgą darbo patirtį medicinos srityje sukaupusių 4 specialistų pokalbis su laidos žiūrovais apie geros sveikatos profilaktiką, gyvenimo būdo patarimus, naudingiausias ir aktualiausias medicinos, farmacijos aktualijas bei sveiko gyvenimo būdo puoselėjimą.

2022-12-09TV8: Fotomenininkė Jurga Anusauskienė apie nelengvą kelią

Fotomenininkė Jurga Anusauskienė pripažino puikiai žinanti jausmą, kai tik susirgus prisimeni, kokia svarbi yra ir tavo pačios sveikata. Palaikyti gerą organizmo būklę moteriai padeda viena išmokta taisyklė.

2022-11-22TV8: Aktorė Redita Dominaitytė apie antidepresantą numeris vienas

Sveikatos ir sveikos gyvensenos TV8 laidoje „Sveikas rytojus“ buvo kalbama apie organizmo grūdinimą bei šalčio ir karščio terapijų naudą žmogaus sveikatai. Savo asmenine istorija apie sveikatinimo paieškas laidoje pasidalino žinoma aktorė Redita Dominaitytė.
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media