2024 m. balandžio 20 d., Šeštadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas

 

2018-05-30Urtė Šilagalytė neria į žurnalistiką – pristato projektą „13 lemtingų vasaros savaitgalių“

13 savaitgalių – tiek jų bus vasarą ir visus juos reikia praleisti maksimaliai turiningai. Tokiu moto LNK laida „Rytas su LNK“ kartu su Lietuvos Turizmo departamentu pradeda naują specialią rubriką „13 lemtingų vasaros savaitgalių“. Rubrikos šeimininke tapo žinoma dainininkė Urtė Šilagalytė, žiūrovams puikiai pažįstama kaip šou „Muzikos akademija“ antrosios vietos laimėtoja ir laidos „Karamelinės naujienos“ vedėja.

2018-05-25„X Faktoriaus“ režisierius M. Meškauskas: „Jei jau atėjai į televiziją, būk ryškus“

Jau prasideda geriausio visų laikų šou „X Faktorius“ atrankų filmavimai Šiauliuose ir Vilniuje. Renginio svečiai turės galimybę pirmieji išvysti tai, ką TV3 žiūrovai pamatys tik rudenį. Likus kelioms dienoms iki didžiojo šou filmavimo, kalbamės su projekto režisieriumi Mindaugu Meškausku apie tai, ko tikėtis šeštajame projekto sezone.

2018-05-23LRTK nusprendė taikyti administracinę atsakomybę UAB All Media Lithuania ir UAB „LAISVAS IR NEPRIKLAUSOMAS KANALAS“

2018 m. gegužės 23 d. Lietuvos radijo ir televizijos komisija nusprendė taikyti administracinę atsakomybę UAB All Media Lithuania – už Visuomenės informavimo įstatymo ir Reikalavimų komerciniams audiovizualiniams pranešimams ir reklamos transliavimui, visuomenės informavimo audiovizualinėmis priemonėmis paslaugų, radijo programų ir atskirų programų rėmimo radijo ir (ar) televizijos programose įgyvendinimo tvarkos aprašo pažeidimus televizijos programos „TV3“ laidoje „M.A.M.A. 2017 apdovanojimai“. Taip pat skundo pagrindu atlikus televizijos programos „LNK“ stebėseną buvo nustatyti Nepilnamečių apsaugos nuo neigiamos viešosios informacijos poveikio įstatymo ir Neigiamą poveikį nepilnamečių vystymuisi darančios viešosios informacijos žymėjimo ir skleidimo tvarkos aprašo pažeidimai šios programos laidoje „Žinios“.

2018-05-16„Info dienos“ žinioms vadovaus Zigmas Zaikinas

„Info TV“ kanalo žinių tarnybos vadovu tapo žurnalistas Zigmas Zaikinas. Jis pakeitė pareigas paliekančią Ingą Larionovaitę. Iki šiol Z. Zaikinas buvo šio kanalo informacinės laidos „Info diena“ prodiuseris.

2018-05-16Informacija apie TV3 kanalų programas  (1)

Informacija tiems, kurie naudojosi tinklalapiu http://press.viasat.tv/ ir jame esančiomis mūsų kanalų programomis – visą jums reikalingą informaciją jau nuo kitos savaitės (gegužės 21 d.) rasite naujame patogesniame portale – https://press.allmediabaltics.eu.

2018-05-16Susidomėjimas „Eurovizija“ rekordinis ir per TV, ir internete

LRT transliuota „Eurovizija“ sulaukė rekordinio žiūrovų susidomėjimo. Preliminariais auditorijos tyrimų bendrovės „TNS Kantar“ duomenimis, didžiausio pasaulyje dainų konkurso transliacijas per LRT TELEVIZIJĄ bent trumpai žiūrėjo beveik 1,3 mln. žmonių. Tai didžiausias skaičius per pastaruosius trejus metus.

2018-05-04Donatas Montvydas praneša apie planus televizijoje

Trys nauji kūriniai per ateinančius du mėnesius, dar viena muzikinė premjera rugsėjį – Donatas Montvydas muzikinių naujienų šiems metams žada tikrai nemažai. Vieną po kito leisdamas klausomiausius šalyje tampančius kūrinus, atlikėjas šiandieną skelbia ir dar vieną džiugią naujieną – jis penktą kartą taps „Lietuvos balso“ projekto mokytoju.

2018-04-24Televizijoje debiutuojantis Marius Čižauskas nusivylė: man žadėjo, kad būsiu pagrindinis vedėjas

„Mane įkvėpė Giedrius Savickas. Pamačiau laidą su juo, prajuokino. Nusprendžiau pabandyti ir aš“, – apie naujus pokyčius savo gyvenime sako naujo pramoginio žaidimo „Nugalėk...“ vedėju tapęs aktorius Marius Čižauskas.

2018-04-22Į televizijos eterį grįžtančiam G. Masalskiui patikėtas unikalaus eksperimento „Tamsoje” vairas

Jau nuo gegužės 7 d. LNK televizijos eteryje – unikalus realybės šou-eksperimentas „Tamsoje“. Kol projekto prodiuseriai laukia starto, žiūrovai jau spėlioja ne tik kas bus dešimt savaičių truksiančio šou dalyviai, bet ir vedėjai. LNK televizija atskleidė, kad televizijos projektui, kuriame dalyvaus neregiai ir aiškiai pasaulį matantys, diriguos intriguojantis duetas. Vienas iš jo narių – kurį laiką iš televizijos pasitraukęs Giedrius Masalskis.

2018-04-13TV3 televizijos ir UNICEF projektui – apdovanojimas už pagalbą viso pasaulio vaikams

Lietuvos radijo ir televizijos komisijos (LRTK) jau šešioliktą kartą skelbiamame konkurse „Pragiedruliai“ geriausiu socialiniu projektu pripažintas per TV3 televiziją transliuotas UNICEF 2017 koncertas „Už kiekvieną vaiką“.

2018-04-13Apdovanoti lietuviškų televizijos laidų autoriai - konkurso „Pragiedruliai“ nugalėtojai

2018 m. balandžio 12 d. Vaidilos teatre įvyko iškilminga ceremonija, kurios metu buvo apdovanoti geriausių lietuviškų radijo ir televizijos laidų autoriai. Š. m. sausio mėn. Lietuvos radijo ir televizijos komisija (LRTK) jau šešioliktą kartą paskelbė seniai jau tapusį tradiciniu konkursą „Pragiedruliai“. Jo metu buvo vertinamos 2017 m. pirmą kartą transliuotos radijo ir televizijos laidos.

2018-04-12Po pertraukos į TV ekranus grįžęs K. Jakštas apie iššūkius: „Būti ir tėvu, ir aktoriumi – sudėtinga“

Lietuvos aktoriaus ir režisieriaus Kęstučio Jakšto veidą atpažįsta daugelis teatro, kino ir televizijos žiūrovų. Tiesa, dabar daugelį vaidmenų per ilgametę karjerą sukūręs žinomas vyras užsiima kiek kita veikla – tapo muzikinio teatro režisieriumi ir tikina, kad pačiam vaidinti laiko lieka mažai. Tačiau po pertraukos K. Jakštas sugrįžo į televizijos ekranus ir kultiniame TV3 seriale „Pasmerkti IV“ atlieka teisybės ieškančio pareigūno vaidmenį.

2018-04-04Velykas Lietuva šventė su „Auksiniais svogūnais“

Žiūrimiausi per visą dešimtmetį – tokie rekordus mušantys „Auksiniai svogūnai 2018“ linksmino Lietuvą per Velykas, tradiciškai balandžio 1-ąją. Dvidešimtąjį jubiliejų šventusi humoro ceremonija prie ekranų sudomino beveik milijoną – 970 tūkstančių Lietuvos gyventojų. Daugiau nei pusė žmonių, tą vakarą žiūrėjusių televizorių, rinkosi būtent „Auksinius svogūnus“ per TV3 televiziją – net 51,4%.

2018-04-03Garsios aktorių šeimos narys S. Storpirštis: „Atrodė, kad turiu kažką papildomai įrodyti“

Vienas populiariausių ir minias gerbėjų turintis serialas „Pasmerkti IV“ po ketverių metų pertraukos sėkmingai sugrįžo į TV3 ekranus. Serialas ir toliau pasakoja apie nusikalstamojo pasaulio užkulisius, smurtą bei herojus, kovojančius už būvį bei geresnį rytojų. Vienas tokių personažų – blogiečių klano narys Markas, kurio personažą įkūnija vieno žymiausių Lietuvos teatro bei televizijos aktorių Arūno Storpirščio sūnus Simonas Storpirštis.

2018-03-26„Lietuvos balso“ reporterio atrankos finale – trys žinomi šou pasaulio veidai

Po trečios „Lietuvos balso“ dvikovos dėl vietos didžiajame reporterių finale pagaliau paaiškėjo trys finalininkai, kurie balandžio 2 dieną, tiesiogiai per LNK transliuojamame Monikos Marijos šventiniame koncerte iš Klaipėdos „Švyturio" arenos, kovos dėl „Lietuvos Balso" šeštojo sezono reporterio vietos.

2018-03-22Kristina Radžiukynaitė sieks tapti „Lietuvos balso“ reportere

„Lietuvos balso“ projekto penktajame sezone sužibėjusi žinoma miuziklų žvaigždė Kristina Radžiukynaitė, projektui pasibaigus, sustoti nežada – ji yra naujos LNK televizijos laidos „Ekranai“ veidas, o šiandien sau meta dar vieną iššūkį, tapdama pretendente į šeštojo „Lietuvos balso“ sezono reporterės vietą.

2018-03-22Mindaugas Stasiulis atvirame interviu: „Dabar esu laimingas“

Vienas geidžiamiausių ir linksmiausių televizijos laidų vedėjų Mindaugas Stasiulis šiandien tvirtai stovi Lietuvos pramogų pasaulio olimpe, tačiau taip buvo ne visada.
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media