2024 m. gegužes 3 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas

 

2018-03-14Į televiziją grįžusiai Jurgitai Jurkutei-Širvaitei – išbandymas: „To nepatyriau per visą karjerą“

LRT TELEVIZIJOS eteryje startuosiantis projektas „Du balsai – viena širdis“ iššūkiu tapo ne tik pirmą kartą į rankas vedėjo mikrofoną paėmusiam Martynui Levickiui, bet ir scenos senbuvei Jurgitai Jurkutei.

2018-03-12Paskelbti „Lietuvos garbė 2018“ nominantai: 7 įkvepiančios istorijos

Kovo 11-ąją dieną TV3 televizijos eteryje tradiciškai buvo išdalintos „Lietuvos garbės“ statulėlės. Jos teikiamos kartais nepastebimiems Lietuvos didvyriams – žmonėms, atlikusiems žygdarbį, įkvėpusiems aplinkinius ir kuriantiems gražesnę Lietuvą.

2018-03-08Seriale nusifilmavusi Viktorija Šaulytė ėmėsi naujos netikėtos veiklos: „Meilė yra vienas mano variklių“

Darbas televizijos filmavimo aikštelėje stilistei Viktorijai Šaulytei jau ne naujiena – ji vaidino TV3 serialuose „Nuovada“, „Bruto ir Neto“, „Rezidentai“. Tačiau šį kartą žinoma mergina jėgas išbandė dar viename populiariame seriale – nusifilmavo TV3 komedijoje „Šviesoforas“.

2018-03-03Martynas Levickis taps muzikinio šou vedėju: „Nesu vieno plano atlikėjas“

Į LRT eterį jau netrukus žengs Lietuvoje dar nematytas muzikinis projektas „Du balsai – viena širdis“. Tai šeimyninių duetų šou, kurio vairas patikėtas vienai mylimiausių televizijos vedėjų, po ilgo laiko į eterį sugrįžtančiai Jurgitai Jurkutei. Iki šiol slėptas jos scenos partneris – ne ką mažesnė staigmena. Juo tapo akordeono virtuozas Martynas Levickis.

2018-03-01Į eterį grįžta žiūrovų išsiilgti Orestas ir Džilda Vaigauskai (1)

Estrados žvaigždės, legendiniai dainininkai ir neįtikėtino populiarumo sulaukusios gyvenimo būdo laidos „Legendinės legendos“ vedėjai Orestas ir Džilda Vaigauskai sugrįžta į TV3 eterį su nauju projektu.

2018-03-01Naujos laidos „Gyvūnų policija“ vedėja Agota Mašanauskaitė: „Buvo akimirkų, kai verkiau ir norėjau visus tuos šuniukus pasiimti į namus“

LNK televizijos eteryje startavo nauja laida „Gyvūnų policija“, kurios vedėjai Agota Mašanauskaitė ir Paulius Kaupelis vyks į nelengvas misijas gelbėti skriaudžiamų augintinių. Televizijos eteryje debiutuojanti A. Mašanauskaitė teigia, kad darbas šiame projekte stipriai pakeitė jos gyvenimą.

2018-02-17Į TV eterį grįžtanti Jurgita Jurkutė-Širvaitė: pertraukos gyvenime labai naudingos

Viena ryškiausių ir mylimiausių televizijos laidų vedėjų Jurgita Jurkutė-Širvaitė kurį laiką buvo pasitraukusi iš viešumos. Dukrelę auginanti moteris sako, kad tai buvo trumpas jos profesinis atsikvėpimas, po kurio ji vėl žengia į eterį. Šį kartą – naujame muzikiniame LRT projekte „Du balsai – viena širdis“.

2018-02-17LNK naujoje parodijų laidoje – skandalingas TV žvaigždžių veidrodis

Nuo kovo 6 dienos LNK eteryje startuoja nauja parodijų laida „Ekranai“. TV ekranai mus supa visur ir visada. Tik apsižvalgykite – ir namie, ir parduotuvėje, ir sporto klube, net viešajame transporte turime galimybę į juos žiūrėti. Bet kartais labai naudinga ir sveika į mus supantį pasaulį pažvelgti kitu kampu, būtent todėl LNK pristato jums „Ekranus“, naują, šviežutėlę parodijų laidą.

2018-02-15Mintys po LRT filmo apie Vaižgantą peržiūros (3)

Reikia pastebėti, kad šis ilgai ir nekantriai lauktas filmas daugumą Vaižganto kūrybos gerbėjų ir jo nenuilstančios veiklos sekėjų, atminimo puoselėtojų gerokai nuvylė. Ypač buvo nuvilti svėdasiškiai – Vaižganto kraštiečiai.

2018-02-08LRT skelbia televizijos programų konkursą

Lietuvos nacionalinis radijas ir televizija skelbia konkursą televizijos programoms ir laidoms įsigyti. Paraiškų laukiama iki vasario 20 dienos.

2018-02-05Į televiziją su rytine LNK laida grįžta Živilė Vaškytė

Jau vasario 12-ąją LNK eteryje startuos nauja laida „Rytas su LNK“, prie kurios vairo stoja į eterį po motinystės atostogų grįžtanti Živilė Vaškytė ir nauji, dar televizijoje nematyti veidai – Gabrielė Tetenskaitė ir Mantas Bružas. Pirmadieniais –penktadieniais nuo devynių ryto rodomą LNK laidą trijulė ves pasikeisdama, taip sudarydama tris smagias rytinės laidos vedėjų poras.

2018-01-30Pirmojoje į eterį sugrįžtančio serialo „Šviesoforas“ serijoje – humanoidės Sofijos debiutas

Į TV3 ekranus po trumpos pertraukos sugrįžta komiškas ir nuotykių kupinas serialas „Šviesoforas“. Antrajame serialo sezone žiūrovai ir vėl išvys linksmas situacijas, kuriose atsiduria trys geriausi draugai – Edvinas, Albertas ir Raimondas.

2018-01-28Aktorius A. Bialobžeskis filme suvaidino rašytoją J. T. Vaižgantą

LRT žiūrovai galėjo išvysti dar vieną atkuriamosios dokumentikos filmų ciklo „Žmonės, kurie sukūrė Lietuvą“ filmą apie J. T. Vaižgantą, kurį vaidina garsus kino, televizijos ir teatro aktorius Andrius Bialobžeskis. Trečiasis filmų ciklo filmas pasakos apie dar vieną iškilią XX a. asmenybę, prisidėjusią prie laisvos Lietuvos sukūrimo. J. T. Vaižgantą filme vaidina aktorius A. Bialobžeskis, kuris tikino, kad atlikti tokį vaidmenį – didelė garbė.

2018-01-24Į eterį sugrįžtančio serialo „Šviesoforas“ kūrėjai šventė antrojo sezono pradžią

Jau visai netrukus, sausio 29 dieną, į TV3 ekranus sugrįžta komiškas ir tikrų gyvenimiškų situacijų kupinas, apie vyrišką draugystę pasakojantis serialas „Šviesoforas“. Antradienio vakarą serialo kūrėjai ir žinomi aktoriai susirinko sporto bare „Olybet“, kur drauge šventė artėjančią antrojo sezono premjerą bei turėjo galimybę pirmieji išvysti pirmąją antrojo sezono seriją.

2018-01-20Premjera! TV3 eteryje – Lietuvos atkūrimo šimtmečiui skirtas projektas „Geriausi mūsų metai. 100-mečio šou“

Vasario 16-ąją Lietuva švęs savo 100 metų jubiliejų. Norėdama prisiminti didingą mūsų šalies ir viso pasaulio šimtmečio istoriją, TV3 televizija pristato naują projektą –„Geriausi mūsų metai. 100-mečio šou“. Žiūrovai bus kviečiami pasinerti į įdomiausia kelionę per mūsų visų istoriją. Lietuvos 100-mečiui skirtame projekte bus prisiminti visi prabėgę dešimtmečiai ir tai, kas juose buvo linksmiausia bei svarbiausia.

2018-01-14Inga Jankauskaitė apie naują laidos partnerį: „Mums viskas bus gerai“

Lietuvoje antrininkų superšou „Mes – vieno kraujo“ vasarį sugrįžo į LNK eterį. Kaip ir pirmąjį sezoną, prie muzikinių įsikūnijimų projekto vairo stojo Inga Jankauskaitė, kurios šį kartą laukia iššūkis – naujas scenos partneris - Rolandas Mackevičius.

2018-01-10Laida "Legendos" - patogesniu žiūrovams laiku

Daug metų pripažįstama geriausia kultūrine laida "Legendos" nuo šio sekmadienio - patogesniu žiūrovams laiku Nuo šio sekmadienio LRT Kultūra kanalu transliuojamą laidą "Legendos" žiūrovai matys nuo 14 valandos
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media