2024 m. balandžio 19 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas

 

2013-11-11Per LNK – naujausias serialų „Dingę“ ir „Ties riba“ prodiuserio J.J.Abramso darbas

Kultinius serialus „Dingę“, „Ties riba“ ir „Judantis objek@as” prodiusavęs dviejų „Emmy“ laureatas J. J. Abramsas, kuris prodiusuos ir naujausias „Žvaigždžių karų“ ir „Misijos neįmanomos“ dalis, pristato naują savo serialą – kriminalinį veiksmo „Alkatrasą“ („Alcatraz“). LNK televizija „Alkatrasą“ pradės rodyti pirmadieniais 23 val., nuo lapkričio 18-osios, pasibaigus serialui „Paskutinė tvirtovė“.

2013-11-10Drama „Lietuvos balse“: ką daryti, kai pralaimėtojų nėra?

Trečioji muzikinių „Lietuvos balso“ dvikovų laida, kuri LNK eteryje pasirodė šeštadienį, priminė tikrą išgyvenimų dramą. Puikiai scenoje pasirodžiusios poros drebančiais keliais laukė mokytojų sprendimo, kurie tapo laimingaisiais ir keliauja toliau, o kuriems lemta palikti populiarųjį projektą. Tuo tarpu mokytojai tiesiog laužė galvas, bandydami išspręsti dilemą: kurį dalyvį išskirti, kai pralaimėtojų, atrodo, nėra?

2013-11-09Leonardui Pobedonoscevui – „Baisiausia gyvenimo savaitė“

Jaunikis Mikas, kuriam septynios dienos iki vestuvių tampa baisiausia jo gyvenimo savaite. Tokį vaidmenį naujame LNK seriale gavo žiūrovų mylimas aktorius Leonardas Pobedonoscevas, kuris po ilgos pertraukos vėl grįš į televizijos ekranus. Jau pirmosiose LNK serialo „Baisiausia mano gyvenimo savaitė“ serijose jis sugebės dukart pamesti žiedą, numarinti sužadėtinės tėvų šunį, sumaišyti savo būsimos žmonos ir uošvių miegamuosius ir paguldyti į komą jaunosios senelę.

2013-11-09„Šok!“ teisėjai „išmaudė“ šokančių trenerių komandas

Jau šį sekmadienį nacionaliniame šokio talentų konkurse „Šok!“ – priešpaskutinis pusfinalis, kuriame pasirodys specialiai projektui susibūrusios dvi profesionalių šokėjų-trenerių komandos – „Laido crew“ ir „Project“. Profesionalūs šokėjai buvo apstulbę – sulaukti tiek kritikos strėlių iš kolegų jie tikrai nesitikėjo.

2013-11-07Loretą Graužinienę „Dviračio šou“ įkūnija Donata Rinkevičienė  (2)

„Pasidaryk naują šukuoseną, pasidažyk. Ir tu suprasi, kad nereikia būti tokiai onoravai ir visko imti į širdį. Svarbu gerai atrodyti“, – Loreta Graužinienė negailėjo patarimo susirūpinusiai kolegei Birutei Vėsaitei ką tik praėjusioje BTV laidoje „Dviračio šou“. Loretą Graužinienę įkūnijo aktorė Donata Rinkevičienė, o Birutę Vėsaitę – Gabija Ryškuvienė.

2013-11-07Žinių viktorinoje „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ – uoliausi knygų skaitytojai

Speciali „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ laida – lapkričio 8 d., penktadienį 19.00 val. per LRT TELEVIZIJĄ. Vedėjai Dominykas Vaitiekūnas ir Andrius Rožickas.

2013-11-06Telefoninių sukčių apgauta Dalia Teišerskytė: „Būčiau davusi ir daugiau“

„Tie du šimtai litų, kuriuos atidaviau sukčiui, man davė daug patirties ir šiek tiek pridėjo proto. Už pamoką susimokėjau“, – laidoje pasakos D.Teišerskytė. Visa tiesa apie telefoninius sukčius BTV laidoje „Yra kaip yra“ jau šį trečiadienio vakarą 20.30 val. per BTV!

2013-11-05Pirmoji „Pašėlusių močiučių“ misija – rasti merginą 130 kg sveriančiam vyrui  (1)

Lapkričio 5 dieną LNK eteryje - naujo, pagal Izraelio TV formatą kuriamo šou „Pašėlusios močiutės“ premjera: trys LNK močiutės jau įvykdė pirmąją gelbėjimo operaciją. Į močiutes vilnietis Žygimantas kreipėsi su jam pačiam tiesiog neįveikiama problema: „Kaip 130 kg sveriančiam ir savimi nepasitikinčiam vaikinui susirasti antrąją pusę?”. Kristina Kazlauskaitė, Aurelija Grabštienė ir Joana Bartaškienė čiupo problemą už ragų ir… rado dar daugiau problemų.

2013-11-05Per LRT Kultūrą – geriausi pasaulio filmai originalo kalba (5)

Televizijos kanalas LRT Kultūra kiekvieną pirmadienio vakarą 18.15 val. rodys subtitruotus kino filmus originalo kalba. Filmai originalo kalba su subtitrais ir toliau bus rodomi ir LRT Kultūros „Elito kino“ rubrikoje vėliais trečiadienio vakarais. Ateinantį pirmadienį, lapkričio 11 d. per LRT Kultūrą anglų kalba kviečiame žiūrėti „Oskarui“ nominuotą filmą iš romantinių komedijų aukso fondo „Kai Haris sutiko Sali“ (When Harry Met Sally...) su Billy‘u Crystalu ir Meg Ryan (rež. Rob Reiner)

2013-11-05Ketvirtadienio rytais per LRT Justė Zinkevičiūtė taps gide po kino pasaulį

Justė Zinkevičiūtė – žavi jaunosios kartos kino ir teatro aktorė. Mergina save jau yra išbandžiusi įvairiuose vaidmenyse, tačiau šis, naujasis, kitoks. Gidės. Nuo šio ketvirtadienio naujoje LRT televizijos laidos „Labas rytas, Lietuva“ skiltyje „Kino gidas“ Justė Zinkevičiūtė žiūrovus vedžios po įvairius kino festivalius, filmų premjeras, kūrybines dirbtuves.

2013-11-03„Lietuvos balse“ – du išgelbėti balsai, I. Valinskienės ašaros ir scenoje gimusios aistros

Šeštadienį „Lietuvos balsas“ LNK eteryje apnuogino ne tik talentų balsus, bet ir atvėrė slapčiausius mokytojų jausmus. Antroje projekto dvikovų laidoje balsus surėmė septynios dalyvių poros.

2013-11-01„Šok!“ finalistai Naglis ir Kristina: „Švariai projektas mums nepraeis“

Buvę klasiokai, draugai, bendradarbiai, o šiuo metu dar ir nacionalinio šokių talentų konkurso „Šok!“ dalyviai baleto artistai Naglis Bierancas ir Kristina Taraškevičiūtė – jau projekto finalistai. Nuo paauglystės kartu šokantys artistai dalyvavimą šokių projekte vadina paskutiniu pasispardymu, kuris, pasak Naglio, nepraeis be pasekmių. Trečiasis „Šok!“ pusfinalis – jau šį sekmadienį, 18.30 val. per LRT. Laidos vedėjas Audrius Giržadas.

2013-11-01„Namai, kur širdis“ aktorius R. Šimukauskas: „Turiu įgimtą skonio jausmą“ (1)

Nuolat keičiami kostiumai ir grimas – neišvengiama aktorių kasdienybė. Mainyti ne tik nuotaikas, bet ir įvaizdį vienodai tenka ir aktoriams vyrams, ir moterims. Apie aprangą prieš kameras ir gyvenime pasakoja serialo „Namai, kur širdis“ aktoriai Ramūnas Šimukauskas ir Aleksandras Kleinas.

2013-11-01Kristina Brazauskienė nušvilpė Liną Samėną (1)

Didžiausiame LNK kulinariniame šou „Skonis" aistros kaista greičiau nei orkaitėje su grilio režimu. Keturi „Skonio" teisėjai - Romas Zakarevičius, Agnė Jagelavičiūtė, Liutauras Čeprackas ir Kristina Brazauskienė su savo komandomis šį sekmadienį 19.30 val. susikaus komandinėje rungtyje.

2013-10-31„Tapatybė LT“: LRT Lituanica – nacionalinio transliuotojo tiltas tarp Lietuvos ir pasaulio

„Mes norime suburti lietuvius visame pasaulyje”, – pasakoja LRT komunikacijos ir teisių valdymo departamento vadovas Arnas Zuikis. „LRT Lituanicos tikslas – plėsti šiam kanalui kuriamos originalios produkcijos apimtį, kurti daugiau specialių laidų ne tik iš Anglijos, bet ir iš Airijos, Šiaurės Amerikos, Pietų Europos, kuriose lietuviai galėtų matyti, ką kiti tautiečiai veikia užsienyje”. „Tapatybė LT“ – šį šeštadienį, lapkričio 2 d. 23.15 val. Lietuvos laiku per išeivijai skirtą LRT Lituanicą.

2013-10-31V. Adamkaus gimtadieniui – dokumentinio filmo premjera per LRT

Lapkričio 3-ąją Prezidentui Valdui Adamkui sukaks 87-eri. Ta proga LRT televizija kviečia į premjerą: sekmadienį, lapkričio 3 d. 21.15 val. bus rodomas dokumentinis filmas „Lietuvos Respublikos Prezidentas Valdas Adamkus“.

2013-10-30Į „Skonį“ sugrįžusios Gintarė Valaitytė ir Ieva Stasiulevičiūtė: „Supratome, kad išvirti kiaušinį yra mokslas“

Likimo ironija - itin griežtai norinčius patekti į didžiausią kulinarinį šou „Skonis“ vertinęs Liutauras Čeprackas nesurinko pilnos savo komandos. Todėl griežtajam teisėjui buvo suteikta teisė išsirinkti komandos narį iš tų, kurie buvo atmesti pirmajame atrankos etape. Liutauras, kaip pats juokauja, pasirinko „dvi už vieno kainą“ – žaviąsias grupės „Šarka“ merginas – Ievą Stasiulevičiūtę ir Gintarę Valaitytę.
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media