2024 m. gegužes 20 d., Pirmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktuali informacija

*print*

Archyvas

 

2013-08-01Žurnalistinių tyrimų siūlomos temos 2013 metais (7)

Žurnalistinių tyrimų siūlomos temos 2013 metais: 1. Bankai ir jų teikiamų paslaugų kokybė bei vartotojų interesų apsaugos aspektai. 2. Žiniasklaidos ir verslo santykių skaidrumo problemos Lietuvoje. 3. Laidojimo paslaugų verslo veiklos Lietuvoje skaidrumo problema. 4. Lobizmas Lietuvoje – skaidrumo ir kontrolės iššūkiai ir kitos temos.

2013-08-01NAUJI LIETUVOS ŽURNALISTŲ SĄJUNGOS „ ŽURNALISTINIŲ TYRIMŲ FONDO (1)

1. Bendroji dalis 1.1 Lietuvos žurnalistų sąjungos (toliau vadinama LŽS) "ŽURNALISTINIŲ TYRIMŲ FONDAS" (toliau vadinama „Fondas") veikia kaip atskira LŽS veiklos programa. Fondas nėra atskiras juridinis asmuo. 1.2 Fondas savo veikloje vadovaujasi Lietuvos Respublikos įstatymais, kitais teisės aktais, LŽS įstatais, šiais Nuostatais ir Fondo vidaus dokumentais. 1.3 Fondo veiklos trukmė neterminuota.

2013-07-30Šeštadienį Biržuose bus įteikta Antano Macijausko premija. Važiuojam į Biržus!  (3)

Mieli kolegos, kaip ir kiekvienais metais, šiemet, rugpjūčio 3 dieną Biržuose bus teikiama LŽS, NŽKA ir Biržų rajono savivaldybės įsteigta Antano Macijausko premija. Kviečiame norinčius vykti pasveikinti premijos laureatą ar gerai praleisti laiką Biržuose registruotis pas Stanislovą Pleskų, nes organizuojamas NEMOKAMAS transportas šeštadienį ryte iš Vilniaus į Biržus ir vakare atgal namo.
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media