2024 m. balandžio 16 d., Antradienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Pirmojoje šio sezono laidoje „Tapatybė.lt“ – kylančios išeivijos žvaigždės

2013-10-19
 
Vedėjas Modestas Mastavičius. LRT nuotrauka

Vedėjas Modestas Mastavičius. LRT nuotrauka

 

Virginija Bunevičiūtė

LRT Atstovė ryšiams su visuomene

 

Išeivijai transliuojantis televizijos kanalas LRT Lituanica pradeda naują sezoną. Jau šį šeštadienį, spalio 19 d. pirmoji sezono laida „Tapatybė.lt" kviečia į pažintį su kylančia Didžiosios Britanijos sportinių šokių žvaigžde - 12-mete lietuvaite Inesa Bakanauskaite.

 artu su šokių partneriu anglu Sasha Wardu Inesa Bakanauskaitė gali didžiuotis patekusi į geriausių porų iki 14 metų amžiaus trejetuką Britanijoje.

Nuo 4 metų ant parketo besisukančią Inesą šiandien treniruoja Londone gyvenanti buvusi „Sūkurio" šokėja, dabar - žinoma sportinių šokių trenerė bei teisėja Snieguolė Naujokaitytė-Wood. „Pasaulyje yra labai daug puikius rezultatus rodančių lietuvių šokėjų. Man labai malonu dirbti su lietuviais, ypač - su vaikais", - pasakoja Snieguolė.

Jau kelerius metus tik per Kalėdas ir Naujuosius Metus atostogavusi Inesa prisipažįsta, kad šokti jai labai patinka ir kad nė kiek nesigaili visą savo laisvalaikį atiduodama treniruotėms keliuose Anglijos miestuose arba varžyboms, vykstančioms įvairiose Europos šalyse. Tiek pati šokėja, tiek jos tėvai įsitikinę - kad sektųsi, reikia aukoti daug laiko ir jėgų. „Labai palaikome dukrą, norime, jog ji realizuotų visas savo svajones", - prisipažįsta mergaitės mama, taip pat profesionali šokėja Sigita.

Taip pat laidoje - pažintis su dar vienu aktyviu išeivijos jaunuoliu Tomu Bieliūnu - muzikantu, garso studijos įkūrėju ir ekstremalaus sporto mėgėju bei pasakojimas apie žurnalisto Andriaus Tapino romano „Vilko valanda" sėkmę Londone.

Išeiviams aktualios temos - per LRT Lituanicą šeštadienį 23.15 val. Lietuvos laiku. Vedėjas Modestas Mastavičius.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-10-25 12:05
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media