2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: „Lietuvos balse“ – karšta mokytojų kova dėl talentų

2013-09-29
 
Auksė Urbanavičiūtė. LNK nuotrauka

Auksė Urbanavičiūtė. LNK nuotrauka

 

Gediminas Malaškevičius

 

Praėjusį šeštadienį populiariausiame gyvos muzikos projekte „Lietuvos balsas" buvo išties karšta. Net keturi talentai atsuko visų LNK televizijos projekto mokytojų kėdes ir privertė juos kovoti  tarpusavyje. Netikėti argumentai, karjeros pažadai ir žavesys - Merūnas Vitulskis, Donatas Montvydas, Katažina Nemycko, Inga ir Arūnas Valinskai naudojo visus įmanomus ginklus, kad palenktų svajonių balsus į savo komandą.

Ugningų plaukų aktorė Laura Rakauskaitė buvo pirmoji, kurios dainavimu susižavėjo visi „Lietuvos balso" mokytojai.

„Norėčiau dirbti su tavo charizma", - nevyniodama žodžių į vatą Laurai pareiškė Katažina.

Mokytojų palankumo akivaizdžiai nustebinta mergina ilgokai dvejojo, bet galiausiai nusprendė pasirinkti Donato komandą.

„Esu atkakli, žavinga blondinė", - prieš lipdama į sceną sakė septyniolikmetė Auksė Urbanavičiūtė. Visi drauge į Auksę atsisukę „Lietuvos balso" mokytojai sutarė, kad jaunoji dainininkė turi viską, ko reikia scenai. A. Urbonavičiūtė savo mokytoju taip pat nusprendė pasirinkti D. Montvydą.

Valinskų šeima šį šeštadienį taip pat didžiavosi pergalėmis. Iš Mažeikių kilusi gražuolė devyniolikmetė Gintarė Korsakaitė visus sužavėjo savo stipriu balsu. Klausydamasis jos, D. Montvydas visiškai prarado amą.

 „Nuo šiol savo komandoje jau turime centro puolėją. Kolegos, laikykitės - Sabonis pas mus", - išgirdęs, kad žavioji Gintarė pasirinko jo ir Ingos tandemą, iš džiaugsmo rankas trynė A. Valinskas.

Sceną užliejęs savo operiniu balsu, iš Marijampolės kilęs grupės „el Fuego" narys Paulius Bagdanavičius taip pat įskėlė žiežirbų tarp projekto mokytojų. Visi jie kaip įmanydami stengėsi suvilioti vaikiną į savo komandą.

„Tavo balsas, tavo išvaizda, tavo nuoširdumas mane pavergė. Aš tavo vergė", - Pauliui atvirai prisipažino K. Nemycko.

Kryžkelėje tarp operos solisto Merūno, patarimų negailinčio Donato, nuoširdžiosios Katažinos ir daugiausiai patirties šou versle turinčių Ingos bei Arūno Valinskų atsidūręs P. Bagdanavičius pasirinko vienintelį „Lietuvos balso" mokytojų duetą. Ingos ir Arūno komandoje po šio šeštadienio yra ir šarmingai dainuojanti muzikos mokytoja iš Pakruojo Arina Janeliūnienė.  

Katažina savo mokinių komandą papildė taip pat trim svajonių balsais - drifto lenktynininke Dominyka Vėbraite, jaunuoju talentu Viktoru Zabarausku ir „Lietuvos balso" mokytojas savo šypsena ir balso viražais pakerėjusiu Jurijumi Veklenko.

„Žinau, kaip jautiesi - burna išdžiūvo, kojos nebelaiko, rankos dreba. Aš pats kadaise taip stovėjau scenoje", - iš džiaugsmo scenoje trypčiojančiai vilnietei Gabrielei Lileikaitei supratingai pritarė Merūnas. Ir savo mokinių kraitį papildė dar viena mergina.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-09-30 10:35
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media