2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Drama „Lietuvos balse“: ką daryti, kai pralaimėtojų nėra?

2013-11-10
 
Milita Daikerytė

Milita Daikerytė

 

Indrė Viržintė,

muzikinio projekto „Lietuvos balsas" atstovė spaudai

 

Trečioji muzikinių „Lietuvos balso" dvikovų laida, kuri LNK eteryje pasirodė šeštadienį, priminė tikrą išgyvenimų dramą. Puikiai scenoje pasirodžiusios poros drebančiais keliais laukė mokytojų sprendimo, kurie tapo laimingaisiais ir keliauja toliau, o kuriems lemta palikti populiarųjį projektą. Tuo tarpu mokytojai tiesiog laužė galvas, bandydami išspręsti dilemą: kurį dalyvį išskirti, kai pralaimėtojų, atrodo, nėra?

I dvikova: jaunoji panevėžietė Indrė Dubrovskytė ir ugningoji Laura Rakauskaitė kovojo dainuodamos Džordanos Butkutės hitą „Nemylėjau tavęs". Atlikėjos scenoje skleidė tikrus moteriškus kerus ir privertė dažniau plakti visų vyrų širdis. Mokytojas Donatas Montvydas iš judviejų pasirinko Laurą. O Indrės nusivylimas truko neilgai - ją į savo komandą pavogė Katažina Nemycko. Iš džiaugsmo I. Dubrovskytė tiesiog šokinėjo scenoje.

II dvikova: Gintė Sičiūnaitė ir Karolis Akulavičius iš Merūno Vitulskio gavo provokuojančią užduotį - įsimylėti vienas kitą dainoje „Ką man padaryt?". Sužadėtinę turintis Karolis pasimetė, svetimų vyrų viliotojos etiketės nenorėjo ir Gintė. Tačiau jau per repeticiją jaunieji dainininkai suprato - gyvenimas scenoje ir už jos ribų gali labai skirtis. Scenoje Karolis ir Gintė sukūrė tikrą meilės himną. Abejingų jam nebuvo, o atėjus pasirinkimo akimirkai Merūnas ištarė Karolio vardą. Gintė pralaimėtojos vaidmenyje buvo vos akimirką - ją pavogė D. Montvydas.

III dvikova: Katažinos mokinės Goda Sasnauskaitė ir Gintarė Rimdžiūnaitė. Joms teko duetu atlikti tikrą energijos užtaisą - „Candyman". Konkurencija tarp merginų jautėsi jau nuo pirmosios akimirkos. Užlipusi į sceną Goda ją tiesiog užvaldė savo charizma ir balso viražais. Ji ir pelnė pergalę dvikovoje. „Goda, tu šiandien kalei per „stogą" visiems", - sakė Merūnas.

IV dvikova: Miglė Šidlauskaitė ir Milita Daikerytė. Du angelai, dainuojantys garsiąją „Hallelujah". Pasitikėjimo savimi nestokojanti Milita ir daug ramesnė, jautrioji Miglė. Publika merginų pasirodymui plojo pakilusi nuo kėdžių. Įtampa ištirpdė ir M. Daikerytės drąsą - po dainos jaunoji dainininkė apsipylė ašaromis. Išgirtos buvo abi, tačiau pasirinkti reikėjo vieną. Merūnas pasirinko labiausiai jį nustebinusią Miglę. O Militos ašaros netapo pranašėmis - ji nuo scenos nulipo būdama jau Donato komandoje.

V dvikova: Laura Jonušaitė ir Auksė Urbonavičiūtė. D. Montvydas jų dvikovai parinko dainą, kurią pats mėgsta atlikti - „Wake me up". Iki pat pasirodymo merginos neatskleidė viena kitai, ką ketina parodyti, kokius ginklus pasitelks kovodamos. Jų kantri stiliaus daina išjudino visus. „Mėgavausi jūsų pasirodymu", - Laurą ir Auksę gyrė Donatas. Į kitą etapą jis delegavo A. Urbonavičiūtę ir pasiryžo scenoje padaryti naująjį savo triuką „Krokodiliuką", kad Merūnas į savo komandą pavogtų Laurą. Merūnas ryžosi ją išgelbėti.

VI dvikova: Monika Drulytė ir Emilis Paškevičius. Buvę įsimylėjėliai, kuriuos to nežinodama į dvikovą pasiuntė Katažina. Tai, kad juos siejo jausmai, dainininkams pamiršti buvo sunku. Žiūrėti į vienas kito akis, kuždėti meilės žodžius jiems buvo nelengva ir per repeticiją, ir koncerte. Labiausiai jaudulys koją pakišo Monikai. Ji atsisveikino su „Lietuvos balsu".

VII dvikova: Operos solistas Paulius Bagdanavičius ir geografijos mokytoja Aida Baliukevičienė. Itin romantišką kūrinį „Somos novios" parinkę Inga ir Arūnas Valinskai dainininkams linkėjo scenoje būti mylimaisiais. Stipresnio vokalo savininkui Pauliui teko ir dar viena užduotis - asistuoti damai ir jos neužgožti. „Tai buvo meilės šventė. Jums buvo gera kartu. Gaila, kad abu likti negalite. O mūsų balsą atiduodu Pauliui", - savo verdiktą ištarė A. Valinskas.

 

Daugiau informacijos:

El. Paštas: indre.virzinte@elitaz.lt, tel.: 8687 51471

 

 

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-11-10 18:01
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media