2024 m. balandžio 28 d., Sekmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: LNK koncerte „Švęskime Laisvę!“ – ir broliukų latvių pasirodymas

2014-02-04
 
Latvių rokenrolo grupė „Keksi“. LNK nuotrauka

Latvių rokenrolo grupė „Keksi“. LNK nuotrauka

 

Gediminas Malaškevičius

LNK atstovas spaudai

 

Šventinį visai Lietuvai sekmadienį - vasario 16-ąją - LNK televizija kviečia savo žiūrovus į gražiausių dainų apie Lietuvą ir laisvę koncertą „Švęskime Laisvę!". Trijų valandų koncerte - Rūta Ščiogolevaitė, Merūnas Vitulskis, Karina Krysko-Skambinė, Giedrė Kilčiauskienė, Evelina Sašenko, Monika Linkytė, Sasha Song, Gabrielius Vagelis, „Lietuvos balso" antrojo sezono nugalėtojas Paulius Bagdanavičius, Milita Daikerytė, grupės „Rondo", „Pikaso", „Žalvarinis", „Kitava", Kauno choras „Cantante Domino", kūrybos namų „Elitaz" orkestras, šokėjai ir specialiai šiam renginiui jų sukurtos choreografijos.

Valstybės atkūrimo dienai dedikuotame šventiniame koncerte, kuris nuo 19.00 val. bus transliuojamas tiesiogiai per LNK iš Kauno Nepriklausomybės aikštės, visų lauks ir itin netikėti pasirodymai, vienas iš jų - broliukų latvių rokenrolo grupės „Keksi".

„Koncertas vyks lauke, tad broliukų latvių misija jame - būti ta vienybės laužo šviesa ir šiluma, - šypsosi projekto muzikos prodiuserė Agneta Gabalytė. - Jų energija ir muzika sušildys kiekvieną, šoks ir šypsosis visi Nepriklausomybės aišktėje susirinkę kauniečiai ir Kauno miesto svečiai, neabejojame, kad nuo sofų kils ir šiltai įsitaisę LNK televizijos žiūrovai. „Keksi" grupė labai mylima Lietuvos publikos, jie yra populiariausia rokenrolo grupė Baltijos šalyse, džiugu, kad tokią svarbią Lietuvai datą mes švęsime drauge"       

LNK televizija, drauge su šventinio vasario 16-osios koncerto kūrėjais, ragina lietuvius šią dieną iškelti trispalves Lietuvoje, Europos Sąjungoje, visame pasaulyje, puoštis vėliavos spalvomis, sukviesti šią dieną visą šeimą, artimuosius prie bendro šventinio stalo. Kauniečiai ir Kauno miesto svečiai labai laukiami Nepriklausomybės aišktėje. Šventinis koncertas „Švęskime Laisvę!" iš dalies finansuojamas Europos Sąjungos lėšomis.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-02-11 09:42
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media