2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: LNK: „Žmonės 2019” apdovanojimuose – ne tik vedėjų staigmenos žiūrovams

2019-01-18
 
LNK iš Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro Vilniuje transliavo vienus ryškiausių apdovanojimų metuose - „Žmonės 2019". Šių metų apdovanojimų vedėjai Jurgita Jurkutė ir Edmundas Jakilaitis tikino: svečių ir televizijos žiūrovų laukė išskirtinis šou ir visiškai netikėti muzikiniai pasirodymai.
Be muzikos žvaigždžių pasirodymų vieną staigmeną žadėjo ir patys vedėjai - visą savaitę kartu su režisieriumi bei choreografu Šarūnu Kirdeikiu jie ruošė netikėtą pasirodymą žiūrovams.
Nuo pat pradžių renginio prodiuseriai ELITAZ žadėjo išskirtinį šou, kuriame susijungs populiarioji ir klasikinė muzika, o scenoje bus laužomi visi muzikos stereotipai.
Vienas labiausiai intriguojančių šio vakaro pasirodymų - Manto Jankavičiaus duetas su vienuolikamečiu Pauliumi Rimeikiu. „Lietuvos balsas. Vaikai" dalyvis Paulius tą vakarą nustebino net visko mačiusius - scenoje kartu su Mantu Jankavičiumi, jie atliko įžymųjį „Barcelona" kūrinį, kuriame operos solistės Montserrat Caballe soprano partiją atliko būtent Paulius.
Išskirtinio vokalo berniukas vos vienuolikos metų jau dainuoja operoje, o Aklųjų perklausų metu išsižioti iš nuostabos privertė visą „Lietuvos balsas. Vaikai" kūrybinę komandą.
„Paulius - unikalus vaikas, jo projekte nesumaišysi su nei vienu dalyviu. Jis turi išskirtinį pojūtį muzikai, yra be galo jautrus ir meniškas. Svarbiausia tai, jog jis išdrįsta drąsiai priimti bet kokį jam skirtą iššūkį ir jį įveikti", - apie Paulių atsiliepia projekto mokytoja Monika Marija, kuri „Žmonės 2019" apdovanojimuose sukurė dar vieną išskirtinį šou. Su naująją daina „Criminal" atlikėja žiūrovus įsuko į tikrą muzikinį voratinklį.
Operos ir baleto teatro scenoje, atlikėjai tą vakarą pateikė ir daugiau staigmenų - Andrius Mamontovas kartu su Lietuvos kameriniu orkestru iš naujo prikelė dainą „Saulės miestas", Violeta Tarasovienė nustebino įspūdingu choreografiniu šou, Beatrich scenoje pasirodė kartu su visa futbolo komanda, o Leonas Somovas, Justinas Jarutis, Mantas Jankavičius, Inga Jankauskaitė, Monique, KAIA, Paulina ir Gerda Šukytė sukurė unikalų duetų pasirodymą.
Paskutinį kartą atnaujinta: 2019-01-18 14:38
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media