2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Skelbimai

*print*

Archyvas

 

2020-12-12UAB „Verslo žinios“ darbo pasiūlymai

UAB VERSLO ŽINIOS veikla grindžiama ilgametėmis vertybėmis – nešališkumu, objektyvumu ir skaidrumu, jai būdingi bruožai – greitas tempas, dinamiška aplinka, kūrybiškumas, lankstumas taikantis prie pokyčių. Darbuotojų profesionalumas, asmeninė lyderystė, entuziazmas ir nestandartiniai sprendimai užtikrina nuolatinį bendrovės vystymąsi ir tikslinės sprendimų priėmėjų auditorijos augimą. Reikalingas žurnalistas(-ė) ir konferencijų projektų vadovas(-ė).

2020-11-27UAB „15min“ ieško verslo žurnalisto (4)

UAB „15min“ ieško verslo žurnalisto.

2020-11-06Media4change kviečia žurnalistus į darbą (2)

Dėmesį regionų problemoms skirsianti ir pasitikėjimu grįstus santykius su auditorija kursianti nauja žiniasklaidos priemonė buria žurnalistikos talentų komandą – tiek savo karjerą dar pradedančius, tiek profesionalus!

2020-05-19LRT reikalingas šifruotojas (-a). Darbas su autorine sutartimi

LRT reikalingas šifruotojas (-a). Darbas su autorine sutartimi.

2020-01-27Kviečiame mokytis esperanto kalbos per internetą (2)

Nuo š.m. pradžios Lietuvos esperantininkų sąjunga ir naujienų portalas "Mano kraštas" (http://www.manokrastas.lt ) pradėjo bendrą informacinį ir mokymo projektą, t.y. mažiausiai vieną kartą į savaitę portale pradėtos skelbti tarptautinės esperanto kalbos pamokos ir kita medžiaga apie esperantininkų veiklą Lietuvoje ir užsienyje. Tokiu būdu, norintiems yra sudaryta galimybė mokytis šios kalbos neakivaizdiniu būdu internetu.

2019-12-20Žurnalistų dėmesiui: Vilniaus knygų mugėje keiciasi kontaktai (1)

Mieli žurnalistai ir fotografai, nenumaldomai artėjant vienam didžiausių kultūrinių renginių Lietuvoje Vilniaus knygų mugei, norime Jus informuoti, jog keičiasi kontaktinis asmuo. Visais klausimais apie artėjančią mugė, renginius, svečius, autorius, programą maloniai prašau kontaktuoti su manimi, Inga Jurčiene, LITEXPO Rinkodaros skyriaus vadove. El. p.: i.jurciene@litexpo.lt, mob.: +370 672 30 784.

2019-04-28Asociacija LATGA Ieško autorių ir paveldėtojų

LATGA savo svetainėje skelbia sąrašą autorių ar jų teisių paveldėtojų, kuriems yra surinkti, tačiau dėl įvairių priežasčių neišmokėti autoriniai atlyginimai (trūksta duomenų, nėra pasirašę sutarčių ir pan.).

2019-02-07Vilniaus politikos analizės institutas kviečia atlikti praktiką!

VPAI ieško praktikantų, kurie būtų motyvuoti prisidėti prie Instituto veiklos ir įgyti naudingos darbinės patirties vienoje iš mūsų programų. Studentai turi unikalią galimybę pritaikyti universitete įgytas žinias realioje praktikoje.

2018-10-24Portalas minfo.lt - parduodamas

minfo.lt - gerų žinių portalas, skleidžiantis ne stambiosioms verslo korporacijoms, o žmogui ir visuomenei naudingas žinias. Tačiau portalo išlaikymas kainuoja. Kadangi atsisakome reklamuoti tai, kas kenkia žmogui, be finansinės paramos sunku patiems išsilaikyti. Ieškome pirkėjų arba partnerių, esame atviri pasiūlymams.

2018-09-28Nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka: kviečiame į Skaitytojų klubą!

Prisiekusius skaitytojus, knygų mėgėjus, visus, neįsivaizduojančius gyvenimo be grožinės literatūros, kviečiame spalio 9 d. 18 val. į 235 susitikimų kambarį, (II aukste) burtis draugėn – Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje veiklą pradeda Skaitytojų klubas!

2018-09-14Alio.lt komanda ieško laisvai samdomo žurnalisto (1)

Alio.lt komanda ieško laisvai samdomo žurnalisto, kuris rašytų apie skelbimo portale esančius skelbimus. Straipsniai talpinami į DELFI. Rašykite arba siūlykite kolegas, kam gali būti idomu. Straipsnio pavyzdys: https://www.delfi.lt/bustas/darni-pletra/sodybos-uz-kelis-milijonus-euru-lietuvoje-ne-issigalvojimas-kas-ir-kodel-tokias-perka.d?id=78926061

2018-07-19TV 3 televizijos žinios ieško reporterio

TV 3 televizijos žinios ieško reporterio. Rašykite mums cv@tv3.lt

2018-07-03„Betsafe–LKL“ ir BTV ieško naujų vedėjų ir komentatorių

Manote, kad esate talentingas komentatorius arba žinote, jog jūsų bičiulis pavarytų geriau nei Vaidas Čeponis ar Robertas Petrauskas? O gal galvojate, kad krepšininkams galėtumėte užduoti tikslesnį ir tinkamesnį klausimą rungtynių įkarštyje arba nuaidėjus finalinei sirenai? Priimk iššūkį ir išbandyk save! „Betsafe–LKL“ ir oficialus lygos transliuotojas BTV skelbia vedėjų ir komentatorių atranką. Liepa skelbiama atrankos į televiziją mėnesiu, o geriausieji jau rugsėjį turės galimybę pradėti 26-ąjį „Betsafe–LKL“ čempionatą.

2018-04-09 Šilalės rajono laikraštis „Šilalės artojas" siūlo darbą korespondentui (1)

Darbo pobūdis: *straipsnių rašymas įvairiomis temomis (sporto, verslo, kultūros, socialinėmis ir pan.); *dalyvavimas renginiuose; *reportažų rengimas, interviu ir kt.

2018-03-25Ieškomas komunikacijos vadovas/ė

Investuotojų Forumas ieško komunikacijos vadovo/ės. Kviečiame iki kovo 30 d. teikti paraiškas.
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media