2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktualijos

*print*

Archyvas :: Premjeras A.Butkevičius susitiko su Sankt Peterburgo lietuviais

2013-04-08
 
Žurnalistas Audrys Antanaitis ir ministras pirmininkas  Algirdas Butkevičius

Žurnalistas Audrys Antanaitis ir ministras pirmininkas Algirdas Butkevičius

LZS.lt informacija

 

Lankydamasis Sankt Peterburge su premjeras A.Butkevičius susitiko su šio regiono lietuvių bendruomenės atstovais. Penktadienį, balandžio 5 d., dalyvavęs Baltijos šalių viršūnių susitikime, Lietuvos ministras pirmininkas rado laiko susitikti su tautiečiais ir aptarti visiems rūpimas problemas. Susitikimą vedė Lietuvos žurnalistų sąjungos vicepirmininkas Audrys Antanaitis.

 

Premjeras papasakojo tautiečiams apie Vyriausybės darbus ir planus, atsakė į gausius klausimus. Jų išties buvo daug - apie reemigracijos galimybes, jaunimo įdarbinimą, dvigubą pilietybę, verslo ir prekybos tarp Lietuvos ir Rusijos plėtros galimybes. A.Butkevičius lietuviškai mokyklėlei padovanojo kompiuterį. Savo ruožtu Sankt Peterburgo lietuviai premjerui dovanų įteikė arbatos rinkinuką.

 

LŽS vicepirmininkas A.Antanaitis sakė: „toks susitikimas bent jau Sankt Peterburgo lietuviams istorinis. Jie ne tik išgirdo apie tai kas dedasi Lietuvoje iš pirmų lūpų. Tos lūpos buvo premjero. Džiaugiuosi, kad Lietuvos žurnalistų sąjunga, įgyvendindama bendradarbiavimo su Peterburgo lietuviais sutartį, prisideda prie informacijos tiltų tiesimo".

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-04-08 10:52
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media