2024 m. balandžio 16 d., Antradienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktualijos

*print*

Archyvas :: Mūsų atsparumo iniciatyva tęsiasi. Siūlykite savo projektų idėjas 2023 metams!

2022-10-09
 
Mūsų atsparumo (angl. resilience) iniciatyva tęsiasi. Siūlykite savo projektų idėjas 2023 metams!
Jau septintus metus drauge su partneriais sėkmingai vykdome atsparumo iniciatyvą pagal 2015 m. Lietuvos ir Vokietijos užsienio reikalų ministrų bendrą veiksmų planą (https://t1p.de/6e58). Ir 2023 m. remsime projektus žiniasklaidos, viešųjų ryšių, pilietinės visuomenės ir švietimo srityse, kurie stiprintų Europos Sąjungos bendras vertybes, mažintų socialinę atskirtį ir vidinį visuomenės susiskaldymą, skatintų dialogą, bendradarbiavimą ir kultūrinius bei visuomeninius mainus.
Siųskite mums savo projektų pasiūlymus (iki 3 psl.) bei preliminarų projekto išlaidų planą iki spalio 30 d. el. paštu pr-100@wiln.diplo.de su nuoroda „Resilienz (atsparumas)".
Projektų idėjas galite pateikti visiškai laisva forma anglų arba vokiečių kalbomis. Svarbu, kad idėjos aprašyme aiškiai atsispindėtų Jūsų projekto tikslai, priemonės, būdai jiems pasiekti ir konkretus turinys. Jei vis dėlto tam tikros gairės palengvintų suformuluoti savo idėją, toliau rasite klausimyną (anglų ir vokiečių kalba), iš kurio matysite, kokia informacija šiame etape svarbiausia. Kitame etape atrinktų idėjų autoriai turės pateikti išsamias projektų paraiškas.
Jei turite klausimų, galite kreiptis el. paštu pr-100@wiln.diplo.de su nuoroda „Resilienz (atsparumas)". Mielai į juos atsakysime.
Paskutinį kartą atnaujinta: 2022-11-01 10:56
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media