2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktualijos

*print*

Archyvas :: LKT seminaras: LKT stipendijų skyrimo tvarkos pokyčiai, paraiškų pildymo ypatumai

2022-09-08
 

Lietuvos kultūros taryba kviečia kultūros ir meno kūrėjus į nuotolinį seminarą, skirtą LKT stipendijų skyrimo tvarkos pokyčiams, paraiškų pildymo ypatumams ir aktualiausiems klausimams aptarti.
Nuotolinio renginio transliacija vyks 2022 m. rugsėjo 13 d. nuo 13.00 tinklalapyje www.kulturostaryba.zoomtv.lt, LKT paskyroje socialiniame tinkle „Facebook" ir LKT kanale platformoje „Youtube".
Detaliai individualių ir mobilumo stipendijų skyrimo tvarką bei jos pokyčius LKT seminare pristatys Lietuvos kultūros tarybos pirmininkė Asta Pakarklytė. Renginio metu bus pristatomi pokyčiai, kurie numatyti ir individualių, ir mobilumo stipendijų konkursuose. Pagrindiniai pasikeitimai susiję su reikalavimais pareiškėjams, kriterijais ir prioritetais, su kuriais būtina susipažinti, prieš teikiant paraiškas.
Antroje seminaro dalyje stipendijų paraiškų teikimo ir atsiskaitymo už įgyvendintas veiklas ypatumus pristatys l. e. p. Lietuvos kultūros tarybos Kultūros ir meno skyriaus vadovė Aleksandra Chackevičiūtė. Renginyje bus pristatoma kur rasti su stipendijų konkursais susijusią praktinę informaciją, kaip pateikti paraišką stipendijai gauti, taip pat kaip atsiskaityti už įgyvendintą veiklą.
Po numatytų pranešimų stipendijų klausimais, bus atsakoma į transliacijos metu raštu pateiktus klausimus.
Seminaras bus įrašomas, įrašas bus paskelbtas Lietuvos kultūros tarybos kanale platformoje „Youtube".
Renginys LKT „Facebook": https://fb.me/e/1Xa6C6Bjy.
Paskutinį kartą atnaujinta: 2022-09-08 09:04
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media