2024 m. liepos 27 d., Šeštadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktuali informacija

*print*

Archyvas

 

2014-02-13Vasario 14-ąją žurnalistai kviečiami į Kaune jau septintą kartą vykstančią šventę „Šv. Valentino diena KITAIP"

Šįmet ir vėl „Valentino diena KITAIP" vasario 14 d. 19 val. rengiama „Žalgirio" arenoje. Tikimės, jog ji bus pilnutėlė - laukiame apie 12 tūkst. jaunų žmonių iš visos Lietuvos. Žiniasklaidos atstovus kviečiame akredituotis šiuo adresu: kn.renginiai@gmail.com, pranešant savo pavardę ir atstovaujamą įstaigą, o leidimus bus galima atsiimti „Žalgirio" arenoje prie žurnalistų įėjimo. Žiniasklaidos atstovus kviečiame akredituotis šiuo adresu: kn.renginiai@gmail.com, pranešant savo pavardę ir atstovaujamą įstaigą, o leidimus bus galima atsiimti „Žalgirio" arenoje prie žurnalistų įėjimo.

2014-02-13Žurnalistai kviečiami į diskusiją dėl Lietuvos pozicijos Europos Sąjungos Vadovų Taryboje svarstant klimato kaitos ir energetikos tikslus 2030 metams

Diskusija vyks vasario 19 d. 9.30-10.30 val. kavinėje „Mano guru" (Vilniaus g. 22/1, Vilnius) (atkreipiame dėmesį, kad pasikeitė renginio data). Apie savo dalyvavimą prašytume informuoti el. paštu (rita.norvaisaite@bef.lt ) iki vasario 18 d. 12 val. Diskusijos metu bus pristatytas viešas Lietuvos aplinkosaugos NVO kreipimasis į Lietuvos prezidentę, Ministrą pirmininką, aplinkos bei energetikos ministrus dėl Lietuvos pozicijos minėtu klausimu ES Vadovų Taryboje, pasisakys poziciją palaikančių NVO atstovai.

2014-02-13Žurnalistai kviečiami į Vasario 16-osios proga Lazdijuose vyksiančius renginius

Laba diena, noriu pakviesti gerbiamus žurnalistus į Vasario 16-osios proga Lazdijuose vyksiančius renginius. Šventinė programa sekmadienį, vasario 16 dieną : 9 val. aukojamos šv. mišios Šv. Onos bažnyčioje, 10.30 Lazdijų kultūros centre muzikinė misterija „Žodis skamba kaip varpas“ ir Lazdijų krašto Garbės piliečių pagerbimas bei regalijų įteikimas. Renginio kulminacija – 12 val. Moderniame Lazdijų hipodrome - Tradicinės tarptautinės ristūnų žirgų lenktynės „Lazdijai 2014“.

2014-02-11LŽS Vilniaus skyriaus Pokalbių klubas kartu su A.Mickevičiaus muziejumi kviečia į renginį, skirtą Kristijono Donelaičio gimimo 300 metų sukakčiai

Mieli kolegos, LŽS Vilniaus skyriaus Pokalbių klubas kartu su VU bibliotekos A.Mickevičiaus muziejumi kviečia į renginį, skirtą Kristijono Donelaičio gimimo 300 metų sukakčiai. Dalyvaus svečių – mintimis apie K.Donelaičio kūrybą pasidalys dr. Brigita Speičytė, apie vietoves Mažojoje Lietuvoje, kur dirbo ir gyveno rašytojas, pasakos istorikas dr. Algirdas Matulevičius. Dalyvaus Mokytojų namų moterų ansamblis ir Knygnešių draugijos nariai. Renginys vyks 2014 m. vasario 12 d. 17 val. tradicinėje vietoje - Bernardinų 11, Vilnius.

2014-02-092014 metų Lietuvos Valstybės atkūrimo dienos minėjimo renginių programa

2014 metų Lietuvos Valstybės atkūrimo dienos minėjimo renginių programa. Įvairūs renginiai vyks visoje Lietuvoje nuo vasario 14 d. iki vasario 16 d. vakaro.

2014-02-07Žurnalistai kvieičami į didžiąją LNK žiemos premjerą - "Šokių ant ledo"

Vasario 9 d,. sekmadienį laukiame ir žurnalistų didžiojoje mūsų žiemos premjeroje - "Šokių ant ledo" atidaryme Vilniaus "Akropolyje", Šou pradžia 19 val. Šiltai apsiaukit kojas!:) Neišvengiamai teks lipti ant ledo:) Kas ketinate atvykti?

2014-02-06Žurnalistai kviečiami į LR žemės ūkio ministerijos gerosios patirties pristatymą “Aleksandro Stulginskio universiteto mokslinių žemės ūkio tyrimų iššūkiai ir inovacijos” (1)

Žurnalistai kviečiami į LR žemės ūkio ministerijos gerosios patirties pristatymą “Aleksandro Stulginskio universiteto mokslinių žemės ūkio tyrimų iššūkiai ir inovacijos”. Pristatymas įvyks 2014 m. vasario 11 d., antradienį, 10 val. Aleksandro Stulginskio universitete (pradžia - III rūmai, 604 aud.) Išvykimas iš Vilniaus 8.00 val. nuo LR Žemės ūkio ministerijos (Gedimino pr. 19, nuo Operos ir baleto teatro pusės). Apie savo dalyvavimą prašome patvirtinti telefonu 867957711 (Birutė) arba el. paštu birute@ideaprima.lt

2014-02-06Prasideda geriausių radijo ir televizijos laidų konkursas „Pragiedruliai”

Lietuvos radijo ir televizijos komisija (LRTK) kartu su Spaudos, radijo ir televizijos rėmimo fondu vėl skelbia tradicinį - jau dvyliktąjį geriausių radijo ir televizijos laidų konkursą „Pragiedruliai“. Vertinimo komisija rinks geriausias praėjusiais (2013-aisiais) metais pirmą kartą transliuotas radijo ir televizijos laidas. Konkurso nugalėtojai bus apdovanoti vertingomis premijomis ir prizais. Laidos bus vertinamos atsižvelgiant į jų profesionalumą, meistriškumą, meniškumą, kūrybiškumą, kūrybinės veiklos aktualumą ir visuomeninę reikšmę.

2014-02-04Žurnalistai kviečiami į „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos filmavimą

Antradienį, vasario 4 d. 19 val. LRT Didžiojoje studijoje – „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos filmavimas. 5 likę dalyviai – Vilija Matačiūnaitė, Vaidas Baumila, Monika Linkytė, Mia ir Martynas Kavaliauskas – pristatys 10 specialiai „Eurovizijai“ parašytų dainų (kiekvienas po 2). Maloniai kviečiame žurnalistus dalyvauti.

2014-02-03Parodos "Studijos 2014" spaudos konferencija

Gerbiamieji žurnalistai, informuojame, kad Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO vasario 4 d. (antradienį) 11 val. vyks tarptautinės žinių ir išsilavinimo parodos "STUDIJOS 2014" spaudos konferencija. Konferencijoje dalyvaus Švietimo ir mokslo ministras Dainius Pavalkis, Lietuvos studentų sąjungos prezidentas Paulius Baltokas, VšĮ "Sėkmės mokyklos" vadovas Nerijus Buivydas ir "Litexpo" atstovai.

2014-02-03Žurnalistai kviečiami į neformalią popietę – susitikimą su AB „Lietuvos geležinkeliai“ vadovybe

Gerbiami žurnalistai, kviečiame Jus į neformalią popietę – susitikimą su AB „Lietuvos geležinkeliai“ vadovybe. Susitikimas vyks: 2014 vasario 6 d. (ketvirtadienį), 14:30 val. Geležinkelių muziejuje, Vilniaus geležinkelio stoties antrajame aukšte Adresas: Geležinkelio g. 16, Vilnius.

2014-02-02Žurnalistai kviečiami į iškilmingą grandiozinio LNK šou "Šokiai ant ledo" pristatymą

Sveiki, Vasario 3 d.,pirmadienį 19 val. - iškilmingas grandiozinio LNK šou "Šokiai ant ledo" pristatymas "Stiklių" viešbutyje. Pirmą kartą Jūsų dėmesiui - visos poros, iškilmingai žengiančios raudonu kilimu! Laukiame jūsų su lediniais kokteiliais! Brūkštelkite, kas ketinate dalyvauti.

2014-01-31Populiariausias šeštadienio maršrutas – į Dusetas

Ristūnų tradicinių lenktynių „Sartai 2014“ organizacinio komiteto nariai lankėsi Dusetose ir šalia jų esančiame hipodrome, kur šį šeštadienį, vasario 1-ąją, vyks žirgų lenktynės ir nacionalinio kultūrinio paveldo mugė. Žiemos šventės šeimininkai patikino varžybų organizacinio komiteto narius nors ir šiandien galį priimti Dusetose kelias dešimtis tūkstančių žiūrovų bei sportininkus.

2014-01-30Žurnalistai kviečiami į „LTeam“ žiemos olimpinį festivalį Ignalinoje

Renginio vietą iš Vilniaus šeštadienio rytą bus galima pasiekti specialiai užsakytu autobusu, kuris į Vilnių grįš tos pačios dienos vakare. Vietų skaičius ribotas, todėl dėl kelionės organizatorių užsakytu transportu kviečiame susisiekti žemiau nurodytais kontaktais. Maloniai kviečiame sudalyvauti šioje žiemos šventėje ne tik žiemos sporto entuziastus, bet ir visus neabejingus žiemos pramogoms! Su išsamia renginio programa galite susipažinti internetiniame puslapyje www.lteam.lt. Būsime dėkingi, jei apie savo dalyvavimą informuosite iš anksto.

2014-01-29Aplinkos ministras Valentinas Mazuronis lankysis afrikinio kiaulių maro židinyje. Kviečiami ir žurnalistai

Ketvirtadienį, sausio 30 d., 14 val. visi dalyviai renkasi prie Alytaus miesto savivaldybės pastato (Rotušės a. 4, Alytus). Žurnalistai kviečiami prisijungti ir kartu susipažinti su AKM plitimo suvaldymo peripetijomis.

2014-01-29Žurnalistų namuose Lietuvos advokatūros ir Lietuvos žurnalistų sąjungos mokymai „Profesija – žurnalistas. Procesinės teisės ir pareigos“

Lietuvos advokatūros ir Lietuvos žurnalistų sąjungos mokymai „Profesija - žurnalistas. Procesinės teisės ir pareigos" įvyks 2014 m. sausio 31 d.,penktadienį Žurnalistų namuose (Jogailos g. 11, Vilnius). Žurnalistus kviečiame registruotis.

2014-01-27Pristatoma nuostatų dėl kompensacinio atlyginimo už audiovizualinių ar fonogramose įrašytų kūrinių kopijavimą asmeniniais tikslais įgyvendinimo ekonominė ir teisinė analizė

2014 m. sausio 29 d., trečiadienį, 10 val. LR kultūros ministerijos Baltojoje salėje bus pristatomas LR kultūros ministerijos ir LR Vyriausybės kanceliarijos užsakymu atliktas tyrimas „Europos Parlamento ir Tarybos direktyvos 2001/29/EB įgyvendinimas Lietuvoje: nuostatų dėl kompensacinio atlyginimo už audiovizualinių ar fonogramose įrašytų kūrinių kopijavimą asmeniniais tikslais įgyvendinimo ekonominė ir teisinė analizė“.
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media