2024 m. balandžio 23 d., Antradienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: LNK žiniose – nauja sporto vedėja Asta Žukaitė – Nalivaikienė

2013-09-27
 
LNK žiniose – nauja sporto vedėja Asta Žukaitė – Nalivaikienė

LNK žiniose – nauja sporto vedėja Asta Žukaitė – Nalivaikienė

 

Gediminas Malaškevičius

LNK atstovas spaudai

Jau šį penktadienio vakarą LNK televizijos 18.45 val. žiniose sporto naujienas praneš nauja vedėja - sporto žurnalistė Asta Žukaitė - Nalivaikienė.

„Tai - žingsnis į priekį mano karjeroje, iššūkis ir kartu malonumas, atsakomybė prieš visus sporto gerbėjus. Nuo šiol dirbsiu didelio TV kanalo naujienų laidoje ir su nekantrumu laukiu pirmo susitikimo su žiūrovais", - sako šio vakaro debiutui besirengianti Asta.

Į televiziją žurnalistė grįžta po metų pertraukos, vos  prieš porą dienų parvažiavusi iš Europos krepšinio čempionato Slovėnijoje, kuriame praleido tris savaites.

„Tai buvo čempionatas, kuris labiausia atitinka Marijono Mikutavičiaus „Tris milijonus" - buvo ir kančios, ir sukrėtimų, ir tikro kraujo, ir tikro atsidavimo, ir pergalės akimirkų, bet čempionais vis dėlto netapome. Tiek daug visiems teko išgyventi - jausmų, emocijų - ir žiūrovams, ir mums, žurnalistams.

Per čempionatą Asta su fotografu Tomu Tumalovičiumi sėdo ant motociklo ir skriedami ant jo filmavo, fotografavo Slovėniją, Lietuvos rinktinę, sirgalius ir čempionato užkulisius. „Daug pamačiau važiuodama motociklu per Slovėniją - grynas oras, nuostabi šalis ir puiki atmosfera".

Dabar, atslūgus čempionato aistroms, žurnalistės laukia kiti krepšinio sezono renginiai - LKL, „Eurolyga", apie kuriuos ji pasakos LNK sporto žiniose. Tačiau ji žada nepamiršti ir mažiau populiarių sporto šakų LNK žiniose.

Kitąmet LNK transliuos Sočio olimpinių žaidynių atidarymo ir uždarymo ceremonijas, o Astos svajonė- pamatyti dailiojo čiuožimo olimpines varžybas. „Vaikystėje čiuožiau, todėl šiai sporto šakai jaučiu ypatingą meilę, turi savo dailiojo čiuožimo favoritą - japoną Daisuke Takahashi, esu gyvai stebėjusi pasaulio ir Europos dailiojo čiuožimo čempionatus, teliko išvysti tai, kas vyksta ant ledo olimpiadoje. Juk čiuožimo varžybų per metus - vos kelios. Tikiuosi, kad mano svajonė netrukus išsipildys".

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-09-27 16:14
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media