2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: „KK2 penktadienyje“ susipjovė vienos „Kitokios“ ir kitokios „Kitokios“!

2013-09-19
 
 

Gediminas Malaškevičius

LNK atstovas spaudai

 

„Nedėkingos blondinukės", „Pati sakei, kad kiekvienas „pirst" yra reklama",  „Indrute, dokumentus reikia skaityti",  „Draudžiame Jums naudoti grupės „Kitokios" pavadinimą"!

Jau šį penktadienio vakarą 19.30 val. LNK laidoje „KK2 penktadienis" nuskambės ne tik šios, bet ir dar žiauresnės frazės. Buvusios grupės „Kitokios" merginos virto nesutaikomomis priešėmis ir pirmą kartą po barnio susitikusios LNK studijoje  viešai išpylė buvusias savo paslaptis bei negailėjo karčių priekaištų viena kitai.

Keturios grupės „Kitokios"  merginos visada demonstravo stebėtiną draugystę. Merginos tikino, kad jas ypatingai suartino muštynės su vieno kaimo merginomis Raseinių degalinėje. Tačiau netikėtai paaiškėjo, kad viešai demonstruojama draugystė turi ir kitą pusę. Grupę jau seniai draskė nesutarimai. Viskas baigėsi tuo, kad  dvi grupės senbuvės Indrė Burlinskaitė ir Greta Lebedeva paliko grupę ir po kelių dienų paskelbė subūrusios savo kolektyvą „projektas Kitokios".

Grupės „Kitokios" senbuvės - Oksana Šklėriūtė ir Renata Klimaitytė -  neslėpė, kad kolegių išdavystė joms buvo itin skaudi. Tokia skaudi, kad  iki pat akistatos LNK studijoje merginos net nebuvo pasikalbėjusios. Tačiau Renata ir Oksana dar labiau nustebo tada, kai pirmą kartą išvydusios savo buvusias drauges išgirdo, jog jos nebe „projektas Kitokios", o tiesiog „Kitokios".

„KK2 penktadienio" vedėjai, Irūna ir Žygimantas, taip pat nustebo: tai kurios yra tikrosios „Kitokios"? Nuo to momento LNK studijoje prasidėjo arši priešėmis virtusių draugių akistata.  Pasipylė kaltinimai, priekaištai ir įvairūs draudimai. Merginos vienos kitoms viešai įteikė teisininkų parengtus raštus ir pažadėjo susitikti teismuose.

Išsami „Kitokių" pykčių ir grupės išsidraskymo analizė - jau šį penktadienio vakarą 19.30 val. tik per LNK!

http://www.youtube.com/watch?v=j319OU9D5fM&feature=youtu.be

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-09-20 12:06
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media