2024 m. balandžio 19 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: „Dviračio šou“ siūlo premjerui įsteigti darbo grupę darbo grupių mažinimo klausimu

2013-09-18
 
Televizijos laidos „Dviračio šou“ vedėjas Vytautas Šerėnas. BTV nuotrauka

Televizijos laidos „Dviračio šou“ vedėjas Vytautas Šerėnas. BTV nuotrauka

 

„Dviračio šou" siūlo premjerui įsteigti darbo grupę darbo grupių mažinimo klausimu

Ketvirtadienį, 20 val. BTV „Dviračio šou" bus nusiteikę itin ryžtingai. Kūrybinė šios laidos grupė rado svarbų gyvenimo tikslą ir iš karto, ryžtingai, patraukė Vyriausybės link. Aišku, ne šiaip sau pasivaikščioti ar į politikus pasidairyti... BTV „Dviračio šou" patraukė tiesiai pas visų ministrų pirmininką Algirdą Butkevičių su labai opiu klausimu.  Sklando gandai, kad mūsų ministrų vadas turi keistą meilę darbo grupėms, o BTV „Dviračio šou" kaip tik ir parūpo vieną tokią įsteigti. Ar palaimins mūsų Ministras Pirmininkas naująją darbo grupę darbo grupių mažinimo klausimams spręsti?

Taip pat laidoje - įdėmus žvilgsnis į Žygaičių bendruomenę, kurioje šiuo metu tvyro milžiniška įtampa. Nepaisant to, kad tenka nuolat kovoti prieš begėdžius, norinčius įteisinti skalūninių dujų išgavimą Lietuvoje, bendruomenės fonde netikėtai atsirado didelė suma pinigų. Tarp Žygaičių kyla nevaldomas sujudimas. Kaip tuos pinigus pasidalinti? Kam geriausia juos naudoti? Ir, iš kur jie galėjo atsirasti?

Pelės - Sūrskis ir Mauzeris diskutuodami apie diplomatus ir pasiklausimą supras, kad jie nesupranta, kaip tai galėjo atsitikti. Na, pats pasiklausymas jiems daugiau mažiau aiškus, tačiau milžinišką Sūrskio ir Mauzerio susidomėjimą pradės kelti atšaukimas. Kaip užsienio reikalų ministrui Linui Linkevičiui pavyko atšaukti diplomatus iš jų tarnybos? Kaip garsiai L.Linkevičiui reikėjo šaukti, kad diplomatai atsišauktų?

Nosį riečiančio, tačiau Palangą atradusio milijonieriaus Sauliaus Poškos atostogos nesustabdomai juda pabaigos link, oras vis bjaurėja... Gerai bent tai, kad garsiausiame Lietuvos kurorte vis dar liko neišbandytų pramogų. Todėl šiandien Saulius Poška bandys atrasti nors šiek tiek Palangos kultūros, ir apsilankys  Gintaro muziejuje. Tačiau arogantiškajam turtuoliui jis paliks labai slogų įspūdį. Kodėl Gintaro muziejus sukels tokį pasišlykštėjimą turtuoliui, ir ką jis ten tikėjosi išvysti?

Visi atsakymai į mirtinai svarbius klausimus - jau šį ketvirtadienio vakarą linksmoje laidoje „Dviračio šou" 20 val. per BTV! 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-09-20 11:52
 
 

Komentarai (1)

Jūsų el. paštas

Bu

2013-09-20 18:23

Vargšas Šerėnas - netapo Lietuvos prezidentu, tai dabar Butkevičiui patarinės.

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media