2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Fotografija

*print*

Archyvas :: Fotografijos parodoje - nepalytėtas Mianmaras

2013-12-16
 
Ringaudas Ručys.

Ringaudas Ručys.

 

Seniau vadintas Birma, šiandienis Mianmaras - nepaliestas turistų, dvasiškai hipnotizuojantis, paliekantis laisvės ir erdvės pojūtį. Šiuos įspūdžius savo autorinėje parodoje „Nepalytėtas Mianmaras" pristato reklamos pasaulyje gerai žinomas Ringaudas Ručys.

Fotoaparatą paėmęs į rankas dar būdamas vaikas, pajuto, kad labai greitai visų akys nukrypdavo į jį, kai tik prireikdavo užfiksuoti svarbią akimirką. „Vėliau, kopiant karjeros laiptais - prisimena jis - pradėjus vadovauti reklamos agentūrai, vizualinė išraiška tapo dar artimesnė, o akimirkų fiksavimas leido pasidalinti patirtimi."

Parodoje išryškėja tolimos tradicijos ir šiandiena, intriguoja gamta ir istorija. Ilgametė patirtis reklamos verslo pasaulyje atsiskleidžia autoriaus nuotraukose subtiliais niuansais. Ringaudas Ručys nesiekdamas meninio tobulumo, kuria įspūdį ir dalinasi aplinkui vykstančiais įvykiais,  gamtos grožiu. „Mianmaras - išskirtinis, čia prisipildai emocijų. O fotografija, ji atskleidžia žmogaus vertybes per vaizdus, leidžia matyti teigiamus dalykus ir dalintis jais su aplinka", - mąsto parodos autorius. R. Ručys. Jam artimiausia „Express" fotografija - čia ir dabar, daug vaizdų ir emocijų.

Ringaudas Ručys savo didžiąją gyvenimo dalį praleido Vilniuje, 17 metų dirbo VRS reklamos agentūroje, vadovavo prekinių ženklų kūrimui, įvedimui į rinką, vykdė bendrus projektus su didžiausiomis užsienio ir Lietuvos įmonėmis, dėstė VU tarptautinėje verslo mokykloje. Dabar jį dažnai galima sutikti kelyje į Marijampolę. Čia jis vadovauja ARVI įmonių grupės rinkodaros skyriui, kuria naujus produktus

Marijampoliečiai ir miesto svečiai fotografijų parodą „Nepalytėtas Mianmaras" galės pamatyti iki sausio 5 d. viešbutyje „Europa Royale Marijampole" (J. Basanavičiaus a. 8).

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-12-16 10:00
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media