2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Žurnalistų kūryba

*print*

Archyvas :: “Eroto glėbyje” – knyga, paleista iš areštinės!

2009-09-22
 

Arkadijus Vinokuras

 

Rugsėjo 30 d. 18 val. Vilniaus Rotušėje bus pristatyta knyga, sulaukusi didelio skaitytojų susidomėjimo (trys mėnesiai perkamiausių knygų dešimtuke).

 

Tad kodėl man šovė į galvą nusidėti geram skoniui ir imtis  dar kartą pristatyti tą pačią knygą? Atsakymas: todėl, kad praėjus keliems mėnesiams nuo pristatymo, pačiame knygos platinimo  įkarštyje, mano knyga „Eroto glėbyje“ buvo  išimta iš 120-ties Lietuvos knygynų. Kodėl? Todėl, kad viena pusė pareiškė turinti turtines teises į mano knygą. 

 

Ačiū Dievui, praėjus pusantrų metų bylinėjimosi, skaitytojai, su žvake ieškoję mano knygos knygynuose, pagaliau vėl galės ją įsigyti.

 

Ta proga ir kviečiu visus kolegas, draugus į Vilniaus rotušę pasidžiaugti su manimi knygos „Eroto glėbyje“ išlaisvinimu iš areštinės.  Ją pristatys visiems žinomas rašytojas, gerbiamas Markas Zingeris. Jūsų taip pat lauks du erotiniai sceniniai siurprizai ir stiklas vyno. 

 

P.S.

Iš anoniminio skaitytojos laiško:

„Miegu tik su Jūsų knyga!“.

 

Apie erotinį pasirodymą portalas Kulturpolis. lt:

 

„Tikra atgaiva po tribūninių tiradų tapo žurnalisto ir artisto Arkadijaus Vinokuro sumanytas vaidybinis etiudas, atskleidęs visą fotografijos jėgą – nurengti dailias merginas. Kaip žavingai ir šmaikščiai tai buvo atlikta!“

Paskutinį kartą atnaujinta: 2009-09-30 21:48
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media