2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Žurnalistų kūryba

*print*

Archyvas :: Konkursui “Policija šiandieninėje visuomenėje“ pateikti pirmieji darbai

2009-09-02
 

Kornelija Ežerskytė

 

 

Lietuvos žurnalistų sąjunga šiemet inicijavo naują kūrybinį konkursą, kuris sudomins daugelį žurnalistų ir galbūt paskatins atidžiau pažvelgti į angelais sargais vadinamų žmonių darbą, autoritetą ar profesines savybes. Kūrybinio projekto partneriai – Vilniaus apskrities vyriausiasis  policijos komisariatas ir  Visuomeninė taryba prie Vilniaus apskrities.

 

Šią savaitę į Lietuvos žurnalistų sąjungą atkeliavo pirmieji konkurso dalyvių darbai. Tarp jų – ir fotografijos kūriniai. Akivaizdu, kad spaudos fotografai vis aktyviau įsilieja į LŽS kūrybinę veiklą.

 

Konkurso tikslas – išrinkti geriausius 2009 metais (nuo gegužės 7 d. iki rugsėjo 7 d.) šalies žiniasklaidoje (spaudoje, radijuje, televizijoje, interneto portaluose) skelbtus vaizdo ir garso kūrinius (reportažus, laidas ir pan.) bei publikacijas tema „Policija šiandieninėje visuomenėje“.

 

Konkurso dalyviai turi pateikti skaitmenines 2009-05-07–2009-09-07 laikotarpiu šalies periodinėje spaudoje (nacionalinėje, regioninėje ar rajoninėje), radijuje, televizijoje ar interneto portaluose skelbtų publikacijų, garso ar vaizdo kūrinių versijas „Policija šiandieninėje visuomenėje“ tema. Darbai, pateikti ne skaitmenine versija, konkurse nedalyvauja. Konkurse gali dalyvauti visi pateikti darbai, kurių tematika susijusi su policijos ir visuomenės santykių problemomis. Teikiant darbus konkursui, nurodomas darbo autorius ir bendraautoriai, informuojama, kur ir kada skelbtas darbas.

 

Vienas dalyvis konkursui gali teikti ne daugiau kaip tris darbus. Darbai, kurie buvo teikti ankstesniems konkursams, šiame konkurse nedalyvauja. Originalius darbus, atitinkančius konkurso tematiką ir tikslą, gali teikti tik žiniasklaidos atstovai.

 

Kūrybiniam konkursui skirti darbai pateikiami adresu: Lietuvos žurnalistų sąjunga, S. Konarskio g. 49, Vilnius (bei el. paštu info@lzs.lt) ir Vilniaus apskrities VPK, Birželio 23-iosios g. 10, Vilnius (bei el. paštu loreta.tumalaviciene@policija.lt) iki 2009 m. rugsėjo 7 d.

 

Beje, visi konkursui pateikti darbai bus publikuojami Vilniaus aps. VPK interneto svetainėje  www.vilnius.policija.lt, kurioje jos lankytojams sudaromos sąlygos balsuoti.

 

Konkurso apdovanojimus steigia Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas ir  Visuomeninė taryba prie Vilniaus apskrities. Konkurso laureatas bus apdovanotas diplomu ir piniginiu prizu, o antrosios ir trečiosios vietų laimėtojai – diplomais ir atminimo dovanomis.

 

 

 

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2009-10-02 20:23
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media