2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Šokėjai Katerina Voropaj ir Vytautas Mackonis parketą iškeitė į LNK ledą

2013-11-21
 
Vytautas Mackonis su žmona. LNK nuotrauka

Vytautas Mackonis su žmona. LNK nuotrauka

 

Gediminas Malaškevičius

LNK atstovas spaudai

 

Kartu su dainininke Vaida Genyte, magu Mantu Wizzardu, Merūno Vitulskio žmona Erika Vitulskiene, sporto žinių vedėja Asta Žukaite naujajame LNK šokių ant ledo šou suksis ir žinomos sportinių šokių žvaigždės - Katerina Voropaj bei Vytautas Mackonis.

„Abejojau savo dalyvavimo galimybėmis iki... pirmo pabandymo čiuožti ant ledo", - prisipažino Vytautas Mackonis. - Tik pabandęs supratau, kad čiuožimas svaigina"

Pasak Vytauto, šokti ir čiuožti yra tokie skirtingi dalykai, kad net sunku lyginti. „Čia slidu, kieta, didelis greitis, aukštas rizikos laipsnis... Bet labai labai smagu!" Šokėjas niekada nelankė ledo rutulio ar čiuožimo treniruočių, nors ant pačiūžų stovėjo ne kartą. „Patirties neturiu, viską pradedu nuo nulio, o pasiruošimui LNK projektui turiu dar kelis mėnesius".

LNK ledo šou dalyvaus ir kita žinoma šokėja Katerina Voropaj.  „Dailusis čiuožimas man visada buvo uždraustas vaisius. Nuo vaikystės troškau čiuožti, bet man sakė, kad turiu pasirinkti tarp sportinių šokių ir čiuožimo". Pasak Katerinos, jai atrodė, kad užtenka tik atsistoti ant pačiūžų, ir ji šoks. „Anaiptol. Labai sudėtinga. Čia reikia daug jėgų, kantrybės ir nugalėti norą viską padaryti iš pirmo karto. Treniruojuosi kone kasdien, ir jaučiu didelį malonumą. Pradėjau čiuožinėti laikydamasi už bortelio, o dabar atrodo, kad skrieju taip, jog vėjas kedena plaukus..."

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-11-21 09:27
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media