2024 m. balandžio 19 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: „Šok!“ finalistai Naglis ir Kristina: „Švariai projektas mums nepraeis“

2013-11-01
 
 

 

Virginija Bunevičiūtė

LRT atstovė ryšiams su visuomene

 

Buvę klasiokai, draugai, bendradarbiai, o šiuo metu dar ir nacionalinio šokių talentų konkurso „Šok!" dalyviai baleto artistai Naglis Bierancas ir Kristina Taraškevičiūtė - jau projekto finalistai. Nuo paauglystės kartu šokantys artistai dalyvavimą šokių projekte vadina paskutiniu pasispardymu, kuris, pasak Naglio, nepraeis be pasekmių.

Šiems talentingiems linksmuoliams - dar tik 26-eri, tačiau, kaip patys sako, - jau „byra pelenai", todėl dalyvavimas šiame šou šokio profesionalams - paskutinis. „Su Kristina išgirdome apie projektą atskirai, tačiau abiem kilo mintis jame dalyvauti. O jei dalyvauti - tai tik kartu, paskutinį kartą TV projekte", - sako Naglis.

Turbūt dėl to Naglis ir Kristina taip mėgaujasi dalyvavimu, taip nuoširdžiai ruošiasi negailėdami savęs, rinkdami ir vėl rinkdami mėlynes ant kūno. „Nusidaužėm negyvai besiruošdami pusfinaliui. Kaskart statant šokį patiriam daug kritimų, mėlynių, traumų. Jau eidamas į projektą žinojau - nepraeis švariai", - juokiasi profesionalus šokėjas.

Pozityvumas ir geroji konkurencija, reikalinga siekiant ne nugalėti kitą, o parodyti gerą šokio lygį, Naglį su Kristina skatina kūrybiniams ieškojimams. „Nėra to, ko žmogus nėra matęs. Tačiau siekiame, kad žmogus, kartą pamatęs, sakytų „wow". Atsiduodame ir pasiimame maksimaliai, tačiau nieko nesitikime", - sako gera nuotaika ir energija užkrečiantys baleto artistai.

Kartu su Nagliu ir Kristina vietas finale jau užsitikrino gatvės šokėjas Julijus Nosovas, šiuolaikinio šokio atstovė Miglė Praniauskaitė ir garbaus amžiaus choreografė Angelytė Paulaitienė. Jau šį sekmadienį teisėjai Dainius Žebrauskas-Skruzdėliukas, Jūratė Sodytė, Birutė Letukaitė ir Gytis Ivanauskas, padedami būrio choreografų išrinks dar du vertus finalo dalyvius. Trečiasis „Šok!" pusfinalis - jau šį sekmadienį, 18.30 val. per LRT.

Laidos vedėjas Audrius Giržadas.

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-11-02 11:48
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media