2022 m. liepos 1 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Kulinariniame šou „Skonis“ Natalija Bunkė pasirodė su ypač pikantiška iškirpte

2013-12-02
 
 Natalija Bunkė pasirodė su ypač pikantiška iškirpte. LNK nuotrauka

Natalija Bunkė pasirodė su ypač pikantiška iškirpte. LNK nuotrauka

   

Gediminas Malaškevičius

LNK atstovas spaudai

 

Didžiausiame LNK kulinariniame šou „Skonis" dalyvių paruoštus delikatesus ragavo „Pop ladies" merginos. Tačiau ne mažiau pikantiška pasirodė pati ragautoja Natalija Bunkė, į „Skonį" atvykusi su įspūdinga iškirpte.

„Taip, šis mūsų sceninis įvaizdis iš tiesų labai seksualus. Mano ir merginų iškirptės skirtingos, kad nebūtų nuobodu", - šypsojosi „Skonio" užkulisiuose Bunkė.

Labiausiai iš „Skonio" dalyvių patiekalų jai patiko Algirdo Liebaus pagamintas avies kepenėlių delikatesas. „Patiko ir pats dalyvis, nes yra mūsų gerbėjas ir moka visas mūsų dainas", - sakė Natalija Bunkė.

Ji prisipažino, kad labai mėgsta gaminti. „Gaminau daugiausiai iš visų „Pop ladies" merginų. Dabar mano firminis patiekalas - pagal Oksanos Pikul receptą ruošti vištų sparneliai saldžiarūgščiame padaže. Gudrybė ta, kad sparnelius reikia iš pradžių apvirti ir tik tada kepti, o į kepimo pabaigą užpilti padažą su soja, kad jis karamelizuotųsi sykiu su sparneliais", - virtuvės subtilybes atskleidė Natalija, pridūrusi, kad patiekalas visada sulaukia pasisekimo tarp svečių.

„Todėl dabar jį gaminu vos ne kas antrą dieną", - „Skonio" užkulisiuose kalbėjo Natalija Zvonkė.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-02-15 09:09
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media