2024 m. balandžio 28 d., Sekmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Aktorė Vaida Kavaliauskaitė: „Su tikruoju Kaziu gyvenime mes jau dešimt metų kartu“

2014-02-15
 
Vaida Kavaliauskaitė ir Valdas Vaitiškis

Vaida Kavaliauskaitė ir Valdas Vaitiškis

 

Virginija Bunevičiūtė

LRT atstovė ryšiams SU visuomene

 

Švento Valentino diena, Kai dauguma įsimylėjėlių suka Galvos, KAIP nudžiuginti Savo antrąją puse, serialo "Naisių vasara" aktorė Vaida Kavaliauskaitė siūlo permąstyti Vertybes IR Į SIA DIENA pažvelgti Kiek kitaip.

"Siandien mieliau sveikinsiu broli, mama lt kitus artimuosius, graziai priminsiu that juos myliu. Also, Tai meiles diena, statymas esu ne is TU zmoniu, who Vardan Savo mylimojo kraustosi is proto Tik karta metuose ", -. Mintimis dalinasi V. Kavaliauskaitė Galbūt aktorė also language Del, stumtelėti KOL KAS DAR does salia SAU brangaus zmogaus V? . Kavaliauskaitė nelinkusi atsiverti ". Also neteigčiau drauga turiu".

Dauguma serialo "Naisių vasara" žiūrovų Jau seniai aktorę YRA suporavę SU Neoficialus vertimas serialo aktoriumi Valdu Vaitiškiu, Kur juodu perteikia ITIN romantiska Meilės Istorija. Paklausus, Ar yra teismo SIS duetas IR Uzh kamerų vienas pranešimas kitam also meilinasi V. Kavaliauskaitė puola kvatotis. Also, Tikrai puoselėjam vienas pranešimas kitam gražius jausmus, realiame gyvenime ŠMM Jau Apie dešimt years negyvenate Beje mieste, duetas MES IR teatro scenoje Tikrai daug Laiko praleidžiam negyvenate, however, vizos Tai -.. Tik nuoširdi Draugystės ", - pasakoja Jurgos vaidmenį serialai kurianti aktorė. Pašák Jos, tokie poravimai tn pacios Vaidos, tn Valdo nežeidžia. "Žmonės" NE karta gatvėje YRA stabdę mus IR Sake, stumtelėti ESAME Nuostabus jaunavedžiai Arba Labai graži pora. Na, ir ka? If žiūrovas also įtikėjęs Į siužetą, gal tuomet gimiau griauti Jo iliuzijų ",-svarsto V.Kavaliauskaitė.

Romantiškos sielos aktorė, baigdama pokalbį, many surimtėja. "Zinot, vyras Labai gražu įsimylėję Žmonės". Džiugu matyti, Kai gatve žygiuoja susikibę rankomis jaunuoliai, statymas Dar nuostabiau, Kai į nesigėdina vyresni. Meilė YRA it is necessary - only JI priverčia suktis pasauli. Ir if klaustumėt, KAIP AŠ JA apibūdinčiau, drąsiai teigčiau, Jog Meilė - Tai competence IR pagarba ", - svajingai kalba V. Kavaliauskaitė. 

Naujausios serialo "Naisių vasara" krekas - pirmadienį-ketvirtadienį 18.50 val per LRT televizija..

 

Kontaktams:

S. Konarskio g. 49,

LT-03123 Vilnius

Tel. +3705 236 3240

Mob. 370 686 91.963

Faks. +370 5 2363208

lrt@lrt.lt www.lrt.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-02-15 16:26
 
 

Komentarai (2)

Jūsų el. paštas

tinka i juoku skyreli

2014-02-19 00:17

"... "... sveikinsiu broli, mama lt ? priminsiu that juos myliu. Also, Tai meiles diena, statymas esu ne is TU zmoniu, who Vardan Savo mylimojo kraustosi is proto Tik karta metuose "? , -. ... V. Kavaliauskaitė ...aktorė also language Del, stumtelėti KOL KAS DAR does ? salia SAU brangaus zmogaus V? . ". Also neteigčiau drauga turiu".

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

tikras draugas

2014-02-19 00:07

Tikras draugas tikrai drasus arba jau viesoje vietoje nevaldo ranku. Ar tai tas mylimasis kuris ikiso ranka ten kur kitiems negalima kaisioti?

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media