2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: LRT TELEVIZIJA pradeda rodyti paskutinius serialo „Kostiumuotieji“ sezonus, išvysime ir Meghan Markle

2020-05-22
 
NBC Universal nuotraukoje – serialo kadras

NBC Universal nuotraukoje – serialo kadras

Nuo gegužės 25 d. LRT TELEVIZIJA vėl pradeda rodyti milijonus širdžių užkariavusį TV serialą „Kostiumuotieji" („Suits"). Šį kartą Lietuvos žiūrovai išvys keturis naujausius serialo sezonus: šeštąjį, septintąjį, aštuntąjį ir paskutinįjį, devintąjį, - iš viso 58 epizodus.
Šeštajame ir septintajame sezonuose dar išvysime Meghan Markle, vaidinančią teisininkę Rachel. 2018 m. ištekėjusi už britų karališkosios šeimos nario princo Harry, Meghan iš aktorystės pasitraukė. Jos sprendimas pakoregavo ir serialo scenarijų - aštuntajame sezone veiksmas rutuliosis jau be advokatės Rachel.
Daug gerų vertinimų sulaukęs draminis serialas apie Niujorke veikiančią advokatų kontorą baigtas filmuoti tik pernai. Įtraukiantis, greitai besivystantis scenarijus, puiki režisūra, talentingi aktoriai ir jų įtaigiai kuriami psichologiniai portretai, subtilus, ironiškas humoras, gyvenimiškos emocijos ir situacijos, nesvetimos ir pačiam žiūrovui, - dėl šių savybių nuo 2011-ųjų kuriamas serialas „Kostiumuotieji" prie TV ekranų sutraukė didžiulę ištikimų gerbėjų auditoriją visame pasaulyje.
Serialas prasideda netikėta įvykių eiga - nuo vaikystės teisininku svajojęs tapti, fenomenalią atmintį turintis, talentingas ir apsiskaitęs Mike‘as (vaid. Patrick J. Adams) tampa advokatūros žvaigždės padėjėju. Išties daug žadanti pradžia, jei ne faktas, kad Mike‘as į darbą prestižinėje teisininkų kontoroje priimamas su padirbtu diplomu, nes nėra baigęs jokių mokslų...
Šeštasis serialo sezonas prasideda epizodu, kai Mike‘as pasirašo prisipažinimą dėl sukčiavimo įmonių teisės byloje. Gelbėdamas savo kolegas, jis prisiima visus kaltinimus ir sėda į kalėjimą. Tuo metu jo kolegos, pasitraukus daliai kontoros klientų ir darbuotojų, bando gelbėti įmonę. Jei jų pastangos neduos greitų rezultatų, garsiąją Niujorko teisininkų kontorą teks uždaryti. Nauji iššūkiai, viena po kitos pasipylusios problemos stumia teisininkus į aklavietę, tačiau pačią sunkiausią akimirką jie sulauks netikėtos pagalbos.
JAV sukurtame seriale vadina aktoriai Gabriel Macht, Rick Hoffman, Sarah Rafferty, Patrick J. Adams, Gina Torres, Amanda Schull, Wendell Pierce, kt. Serialo režisierius - Aaron Korsh.
„Kostiumuotieji" bus rodomi nuo gegužės 25 d. pirmadieniais - ketvirtadieniais nuo 23.00 val. per LRT TELEVIZIJĄ. Serialas bus rodomas iki rugsėjo mėnesio.
Jovita Bazevičiūtė
Atstovė ryšiams su visuomene
Mob. 8 610 39 805
jovita.bazeviciute@lrt.lt 
www.lrt.lt
Paskutinį kartą atnaujinta: 2020-05-22 11:03
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media