2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Į LRT TELEVIZIJOS eterį grįžta populiarusis pokalbių šou „Vakarėja“ su Martynu Starkumi

2020-06-27
 
Pirmosios laidos filmavimo akimirkos

Pirmosios laidos filmavimo akimirkos

Nuo birželio 27 d. į LRT TELEVIZIJOS eterį grįžta muzikinių pokalbių šou „Vakarėja" su Martynu Starkumi. Jau šio šeštadienio vakarą žiūrovų laukia aktoriaus Giedriaus Savicko, dainininkės Jurgos Šeduikytės, grupės „The Roop" lyderio Vaidoto Valiukevičiaus ir vieno žinomiausių pasaulio sopranų, operos solistės Asmik Grigorian istorijos. Taip pat skambės daug geros muzikos, o linksmą nuotaiką studijoje palaikys improvizacijos teatras „Kitas kampas".
„Šį sezoną laida bus intensyvesnė, labiau banguojanti ir su dar daugiau geros nuotaikos. Be to, žiūrovai išvys atnaujintą, dar gražesnę ir didesnę studiją. Ypač džiugina gyvai grojančių ir nuotaiką kuriančių muzikantų grupė. „Kitas kampas" aktoriai taip pat vietoje ir laiku. Tai išties puikus vasariškas projektas - būtent tai, ko ir reikia karštuoju metų laiku", - sako „Vakarėja" vedėjas M. Starkus apie antrajam sezonui į eterį LRT grįžtantį didelio pasisekimo sulaukusį pokalbių šou.
Martynas pripažįsta, kad rengiant tokią laidą vasarą laukia ir papildomi iššūkiai - pasikviesti į svečius žiūrovų mylimus aktorius ar dainininkus vasarą sudėtingiau, nes jie visi be galo užimti žmonės. „Labai pasisekė, kad Asmik buvo Lietuvoje. Dar praėjusiais metais ji žadėjo ateiti į svečius, tačiau sutrukdė darbai. Šiemet visgi pavyko suderinti darbus ir dalyvavimą „Vakarėja" laidoje", - apie laidos filmavimo užkulisius kalba M. Starkus.
„Vakarėja" vedėjas sako tikintis, kad laida patiks tiek mažiesiems, tiek ir brandiems žiūrovams. Mėgstantys įdomius pokalbius išgirs, kaip šiandien gyvena žinomi Lietuvos žmonės, bus galima pasijuokti iš netikėtų improvizacijų, pasiklausyti geros muzikos. „Vakarėja" - jau šį šeštadienį, birželio 27 d., nuo 21 val. per LRT TELEVIZIJĄ.

 

Jovita Bazevičiūtė
Atstovė ryšiams su visuomene
Mob. 8 610 39 805
jovita.bazeviciute@lrt.lt 
www.lrt.lt

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2020-06-28 10:53
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media