2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Į eterį grįžta virtuvės šefas Robertas Ščesnavičius

2019-01-31
 
Robertas Ščesnavičius

Robertas Ščesnavičius

Tą vakarą LRT kulinariame šou „Mano mama gamina geriau!" buvo intriga: atostogauti išvykusį Romą Zakarevičių pakeitė ne mažiau garsus virtuvės šefas Robertas Ščesnavičius. Praeityje televizijos šlove mėgavęsis maisto ekspertas ir vėl šypsojosis iš televizoriaus ekranų.
Profesionalo patirtis virtuvėje - 45 metai, o į priekį jį visada vedė noras tobulėti. Kulinarijos studijas R. Ščesnavičius baigė Kaune, o vadovavimo patirties sėmėsi garsiuose Europos restoranuose. Maisto ruošimas Robertui yra ne tik profesija, bet ir meno raiška, galimybė bendrauti su žmonėmis. R. Ščesnavičius į eterį grįžo po beveik ketverių metų pertraukos. Robertas tikina, kad grįžimas buvo visai neplanuotas, tačiau labai lauktas ir džiugus.
„Dirbti televizijoje visada labai smagu. Traukia mane kameros, daug metų filmavausi įvairiose laidose. Kartais pats savęs klausiu, kodėl mane traukia televizijos virtuvė... Labai mėgstu bendrauti su žmonėmis, gal todėl filmuotis man smagu. Televizija leidžia pabendrauti su daugybe žmonių. Karjeros pradžioje man buvo keista, kai atsistojus prieš kamerą reikia su kažkuo kalbėti. Vėliau žmonės pradėjo mane atpažinti gatvėje, kalbindavo. Dėmesys, kurį juntu iš žmonių, yra malonus", - pasakoja virtuvės šefas.
Šiuo metu didžiausia kulinaro aistra - jo rengiami desertų šou. R. Ščesnavičius sako, kad net visko matę svečiai būna apstulbinti. Visgi maisto ekspertas įsitikinęs, kad ir po prašmatniausių puotų labiausiai norisi namuose gaminto maisto.
Martyno Starkaus vedamoje laidoje šį vakarą susirungė drabužių kūrėja Gabrielė Gineikaitė su mama Danguole. Jos gamino makaronus su krevetėmis. „Šio patiekalo receptas nėra labai senas mūsų šeimoje, jam 4-5 metai. Jį atsivežėme iš Šri Lankos. Ten šį patiekalą valgėme dažnai, tik kad buvo labai aštru. Patobulinome pagal savo receptorius", - pasakos Gabrielės mama.

Moterų konkurentai buvo aktorius Eimutis Kvoščiauskas su mama Izabele. Komanda gamino ukrainietiškus barščius. Ar pavyko suspėti per 20 minučių? Kuri komanda nugalėjo? Tai galite sužinoti per LRT TELEVIZIJĄ ir LRT.LT.
Virginija Bunevičiūtė
Atstovė ryšiams su visuomene
S. Konarskio g. 49,
LT-03123 Vilnius
Tel. +3705 236 3240
Mob. +370 686 91963
Faks. +370 5 2363208
lrt@lrt.lt www.lrt.lt
Paskutinį kartą atnaujinta: 2019-01-31 10:55
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media