2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Mantas Petruškevičius atvirame interviu: „Žvaigždžių liga dar nesirgau, bet dar norėčiau susirgti“

2019-03-24
 
Mantas Petruškevičius

Mantas Petruškevičius

Prieš daugiau nei dešimtmetį Mantas Petruškevičius Lietuvoje išgarsėjo debiutavęs kandžių ir aštrių komentarų apie gatvės praeivių stilių nestokojančioje laidoje „Mados reidas". Šiandien jį šalyje ir gerokai už jos ribų žino kaip talentingą dekoratorių bei floristą. 
Dabar TV3 gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas" M. Petruškevičiaus davė interviu, kokio televizijai jis jau nėra davęs ilgą laiką. Vyras atvirai prabilo apie pramogų pasaulio užkulisius, žvaigždžių ligą bei atskleidė tikrą ir visiškai nepagražintą savo gyvenimo istoriją.
Stilius, estetikos poreikis ir aistra ją kurti - tai prigimtiniai Manto bruožai. Talentingas dekoratorius bei floristas, sėkmingas verslininkas ir tiesiog labai stilingas, savimi pasitikintis vyras, kuris nemėgsta vynioti žodžių į vatą - toks šiandien yra M. Petruškevičius. Tačiau žinomas floristas atskleis - savų kompleksų turi ir jis.
„Dabar aš turbūt nemokėčiau būti tokiu, kokiu buvau prieš daugiau nei 10 metų. Esu daug drovesnis nei anksčiau. Daug dalykų tada nesureikšmindavau, nors buvau ir tebesu gan kompleksuota asmenybė", - paskutinėje penktojo sezono laidoje „Raudonas kilimas" atviravo Mantas, pridurdamas, jog didelė tuometinė jo įvaizdžio bei kuriamo personažo dalis buvo gerai apgalvotas rinkodaros planas.
Ryškus ir stilingas vyras pripažino, kad savo karjeros pradžioje jis sąmoningai norėjo būti prie tam tikrų žmonių, o tam prireikdavo ir vaidybos bei tam tikrų bendravimo subtilybių. Tačiau šiandien Mantas tikina, kad vengia perdėto viešumo ir neabejoja, jog visai tai yra nebereikalinga, juolab, kai esi to atsikandęs.
„Žmogus turi turėt asmeninę erdvę, privatumą, tavęs negali niekas riboti. Aš tikrai neturiu apsikrauti kažkokiais suvaržymais, nes aš noriu būti laisvas. Darau ką noriu", - atviravo Mantas.
Vieno žinomiausių Lietuvoje floristo kuriamos dekoracijos puošia ne tik ištaigingiausius šalies viešbučius, restoranus ar renginius, bet ir užsienio įžymybių šventes. Dekoratorius tikina, jog norint sukurti tikrą grožį nereikia didelių pinigų, kartais net pirkti nieko nereikia - jau iš esamo interjero galima kažką sukurti, jį papildžius, pavyzdžiui, pievų gėlėmis.
„Nepriklausomai nuo sumos, viskas yra įmanoma ir padaroma. Nebūtinai tie daiktai turi labai daug kainuoti, nors pagal standartą, dekorui derėtų skirti 10 procentų bendro renginio ar šventės biudžeto. Nevalia apsiriboti vien kompozicija, stovinčia tik ant stalo, reikia visumos. Man norisi kompozicijos erdvėje, aš mėgstu išsiplėsti plačiau - perstatau baldus, koreguoju bendrą erdvę. Esu perfekcionistas - netoleruoju net menkiausių netikslių detalių", - atvirai kalbėjo Mantas.
Pramogų pasaulis - tai ne tik šampanas, garsus juokas ir gražūs žmonės. Jis taip pat turi ir tamsiąją savo pusę, kurią per tiek metų teko pamatyti ir Mantui. Šou pasaulyje gausu pagundų, pavojų bei apkalbų, tačiau vyras pripažįsta, jog, pavyzdžiui, apkalbas laiko savo darbo dalimi, o komentarus portaluose paskaito tik dėl įdomumo.
„Apkalbos pramogų pasaulyje yra normalus dalykas ir tu turi tame dalyvauti, nes tai yra dalis tavo to darbo. Negali užsibarikaduot. Man labai juokinga, kuomet Lietuvos pramogų pasaulio žvaigždės užsikala langus ir duris. Man taip irgi seniau buvo, bet šiaip aš galvoju, kad žvaigždžių liga aš dar nesirgau, dar norėčiau susirgti", - su šypsena veide atviravo Mantas.
Kokia yra prabangos kaina, kuo žavi ir kuo atstumia pramogų pasaulis bei kaip paprastas vaikinas iš Kauno tapo vienu stilingiausių ir žinomiausių Lietuvos vyrų - atsakymai į šiuos bei kitus klausimus iš paties M. Petruškevičiaus lūpų laukė žiūrovų TV3 gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas".
Penktąjį sezoną skaičiuojanti gyvenimo būdo laida „Raudonas kilimas" televizijos žiūrovus kviečia pro rakto skylutę žvilgtelėti į garsių televizijos, muzikos, kino, politikos, kultūros, sporto ir pramogų pasaulio atstovų gyvenimus. Vaidos Skaisgirės kuriamos ir vedamos laidos taikiklyje - išskirtinės, žinomos ir įdomios asmenybės, kurios savo gyvenimą nuo filmavimo kamerų saugo ir interviu į kairę ir į dešinę nedalija. Televizijos žiūrovų laukia daugybė atvirų, jautrių, netikėtų istorijų iš pirmų lūpų. „Raudonas kilimas" - šeštadieniais, 17 val. per TV3!

 

Daugiau informacijos:
Vaida Skaisgirė
TV TOPAS 
owner | producer
vaidapoderyte@gmail.com , 
vaida@tvtopas.lt 
Tel. +370 698 54276

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2019-03-24 11:47
 
 

Komentarai (1)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media