2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Lietuvos ryto TV: prekinio ženklo „Nunu“ įkūrėja Simona Nainė ir dainininkė Liepa Mondeikaitė-Norkevičienė

2022-08-11
 
Viliaus Raševskio nuotr.

Viliaus Raševskio nuotr.

Auksė Šapelytė

 

 

Simona Nainė šiandien kaip niekad drąsiai pripažįsta, kad gyvenime jai nieko netrūksta. Kai nori - ji džiaugiasi ir būna laiminga, kai nori - nusišneka, kvailioja ir daro nesąmones. Bėgantys metai Simonos nė kiek nepristabdo, o atrastas požiūris į gyvenimą tik puoselėja vidinius moters troškimus be jokio gėdos jausmo.
Kaip ir kiekvieną vasaros šeštadienį, Lietuvos ryto TV žiūrovų rytas prasidės su gyvenimo būdo laida „Pokalbiai prie jūros. Atostogų ritmu", kurioje kaskart širdis ir sielas atviram pašnekesiui atveria žinomi šalies pramogų, mados ir verslo pasaulio žmonės. Laidos vedėja, aktorė, moteriškos filosofijos „Pasimatuok jūrą" įkūrėja Justė Zinkevičiūtė žada, jog ir šią vasarą netrūks intriguojančių bei atvirų pokalbių apie gyvenimą, darbus ir poilsį kartu su žinomais pramogų, mados ir verslo pasaulio žmonėmis, o atostogų ritmo akiračiui praplėsti, laidoje vien kurortais prie jūros nebus apsiribota, aplankant ir kitas Lietuvos vietas, kur atostogauja šalies garsenybės.
Šį kartą laida ypatinga, mat joje net dvi pašnekovės: prekinio ženklo „Nunu" įkūrėja Simona Nainė ir dainininkė Liepa Mondeikaitė-Norkevičienė. Abi žinomos moterys vasaros dienas leidžia apsuptos darbų, todėl atostogų ritmą joms visada tenka derinti su sėkmingais kūrybiniais projektais. Kone 260 tūkstančių siekiančią sekėjų armiją turinti Simona Nainė savo neblėstančia energija ir optimizmu įkvepia daugelį, tačiau, kaip atvirauja moteris, motyvacijos veikti ji sau suteikia pati, mat puikiai supranta, jog sėdint sudėjus rankas sudėtinga ką nors pasiekti.
„Būna, jog ir trūksta tos energijos, bet aš gerai moku sau paspardyti į sėdimąją ir tuo pačiu per daug nereikalauti iš savęs. Jeigu matau, kad esu pavargusi ir man reikia pailsėti, tai sau tą ir leidžiu, bet šiaip, aš žinau, kad niekas kitas už mane nepadarys ir tiek, kiek aš turėsiu, bus vardan to, kiek aš dirbau", - pasakos moteris.
Nors įprastai laidos herojai kalbinami poilsio minutėmis, šį kartą Simona pokalbiui su Juste susitiko sostinėje esančioje „Her Excellency by Vero Cafe" kavinėje. Žinoma moteris neslepia, jog vasaros laikotarpis Nainių šeimoje - išskirtinis metas, mat kol Simona darbuojasi Vilniuje, jos vyras Jonas muzikos ritmu šokdina Palangos poilsiautojus, todėl saulėtas dienas jiems tenka leisti atskirai.
„Mūsų su Jonų santykių varikliukas yra tai, kad abu esame užimti, abu turime veiklas, kuriose galime save realizuoti. Žinoma, vasaros metu vyrą matau vos kartą per mėnesį, bet iš kitos pusės, tie susitikimai ir bendras laikas, praleidžiamas kartu, dėl to būna mielesnis ir brangesnis", - laidoje teigs Simona.
Šiemet devintąsias santuokos metines minėsianti pora - tarsi nužengusi iš vadovėlio, tačiau Simona atvirauja, jog namuose, kaip ir pas visus, pasitaiko ir nesutarimų, ir kivirčų. Visgi, per jau daugiau nei du dešimtmečius, kartu žengiamus koją kojon, išmokstama priimti kito nuomonę, o iškilusius nuomonių skirtumus spręsti atrastais savais metodais.
„Parodykit man šeimą, kurioje nėra pykčių. Mes tikrai pasipykstam, turim nekalbadienių ir tai yra visiškai normalu. Esminis klausimas, ar tu nori tai spręsti ir iš tokios pozicijos išeiti. Tad net jeigu papykstam - visada susitaikom. Bet Jonas žino, jog aš turiu atbumbėti. Tai nereiškia, kad priekaištus išsakau jam, bet man nuo to pasidaro lengviau, todėl prie to jis pripratęs ir jau nebekreipia dėmesio", - atviraus moteris.
Vyro palaikymas bei tarpusavio ryšys buvo ypač svarbus, kuomet Simona prieš aštuonerius metus ėmė kurti drabužių ir aksesuarų prekės ženklą „Nunu". Šiandien šiais dizainais puošiasi ir maži, ir dideli, o Simona džiaugiasi, jog jai pavyko ne tik įgyvendinti, bet ir išlaikyti pagrindinį šio verslo tikslą.
„Stengiuosi padaryti gaminį, kuris būtų įperkamas ir kokybiškas, kurį galėtum nešioti kiekvieną dieną. Mano tikslas, kad žmogus, įsigijęs prekę, jos nepasikabintų į spintą ar nenumestų kur į šalį, tokiu atveju jau tegu grąžina man ir tas daiktas suras savo pirkėją. Aš noriu, kad žmonės nešiotų, kad džiaugtųsi, nes kiekvieną daiktą gaminu kaip sau", - laidoje atviraus dizainerė.
Nors vasara yra neatsiejama nuo vandens pramogų ir saulės vonių, tačiau ir Vilniuje gali tvyroti atostogų bei nuotykių nuotaika. Tereikia šiek tiek fantazijos, todėl gimtadienio proga tarp darbų gausos paskendusiai Simonai laidos draugai „Gera dovana" suorganizavo nepamirštamą potyrį - pasivažinėjimą įspūdingu Ferrari automobiliu, kurio vos per tris sekundes pasiekiamas 100 km/h greitis kuo puikiausiai išvalo mintis ir kedena plaukus ne ką prasčiau nei pajūrio vėjas.
„Aš gyvenime laikausi labai aiškaus principo: „nieko sau negailėk". Tai nebūtinai finansine ar materiale prasme, bet žinau pagal save, kad žmonės, kurie yra perfekcionistai ir darboholikai, kurie nori būti tobuli ir viską padaryti laiku, vietoje, tinkamai, save labai prievartauja ir sau gaili daugiausiai. Kad ir kaip egoistiškai skamba, nėra gyvenime svarbesnio žmogaus negu tu pati. Kai tu subyri, įkvėpk kitus kiek tik nori - nieko nebepadarysi", - laidoje tvirtai teigs 34-ąjį gimtadienį švęsianti moteris.
Kaip gimimo dieną ketina paminėti Simona Nainė, kokia Jono dovana jai yra brangiausia ir kaip moteris kasdien aplankančius įkvėpimus perkelia į stilingus drabužių dizainus - visi atsakymai jau šį šeštadienį, 8:30 val. per Lietuvos ryto TV!
„Pokalbiai prie jūros. Atostogų ritmu" - tai gyvenimo būdo laida, pulsuojanti žinomų Lietuvos žmonių atostogų ritmu. Prodiuserės Gintarės Kreipavičiūtės kuriamoje laidoje - vis naujas pašnekovas su dar negirdėtomis atostogų ir gyvenimo istorijomis, atgimstančiomis vaikštant prie jūros, mėgaujantis saulės spinduliais paplūdimyje, ragaujant gardžiausius pajūrio restoranų patiekalus, važinėjant dviračiais, uoste skaičiuojant bures, plaukiojant jachtoje ar kur kitur, kur nuves pats pokalbis!
„Pokalbiai prie jūros. Atostogų ritmu" - šeštadieniais, 8:30 val. per Lietuvos ryto TV.

 

 

Daugiau informacijos:
Auksė Šapelytė
aukse.sapelyte@gmail.com
+370 67547808

 

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2022-08-13 11:17
 
 

Komentarai (1)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media