2024 m. balandžio 18 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Naujos knygos, leidiniai

*print*

Archyvas :: Nauja knyga, paversianti kasdienybę švente

2013-11-11
 
Knygos autorė Rima Paukštė

Knygos autorė Rima Paukštė

 

Lapkričio 14 d. knygynų lentynose pasirodys nauja knyga "Stalo dekoras. Idėjos jūsų šventėms". Autorė Rima Paukštė yra pirmosios Lietuvoje renginių organizavimo kompanijos įkūrėja, etiketo žinovė, dailininkė, renginių ir švenčių organizatorė, dekoratorė, stebinanti savo aistringumu bei originalumu. Daugelyje Rimos organizuotų, dekoruotų renginių, tarp užsakovų rasime ne vieną tarptautinę korporaciją ar pasaulinio garso asmenį.

Kiekvienas Rimos renginys pasižymi dekoracijų originalumu bei precizišku smulkmenų planavimu. Susidaro įspūdis, kad idėjos semiamos iš neišsenkančių šaltinių ir net jei vienu metu būtų organizuojamas milijonas renginių, jie atrodytų visiškai skirtingi ir originalūs.

Viena iš renginio dalių yra stalo ir erdvės dekoravimas. Rima tai kuria su ypatinga meile ir energija. Jai stalo serviravimas - tai menas.

Savo knygoje Rima mums visiems atskleidžia, kad gražiai paserviruotas stalas - dalis sėkmingos šventės. Stalo kultūra, kaip ir mados, nuolat keičiasi, išlieka pagrindinis dalykas: stalas - vieta, kur žmonės susirenka skaniai pavalgyti ir pabendrauti. Todėl Rimai Paukštei ir kilo mintis išleisti tokią knygą, kurioje kiekvienas rastų vizualų patarimą, kaip įvairiausias gyvenimo akimirkas paversti švente. Knygoje autorė pateikia žinių, nuo ko pradėti ir kuo užbaigti šventę. Knyga kiekvienam padės atrasti savyje glūdintį kūrybingumą, drąsą būti išskirtiniu.

„Jei mano knyga išjudins jūsų fantaziją, jei pajusite įkvėpimą ir pasitikėdami savo jėgomis sukursite kažką dar gražesnio, iškilmingesnio ar originalesnio, jei jūsų šventė taps jauki, harmoninga, kurioje bus malonu leisti laiką ir nesinorės dar ilgai eiti namo, reiškia mano tikslas pasiektas", - sako Rima Paukštė.

Knygos pristatymas ir susitikimas su R.Paukšte numatytas lapkričio 16 dieną, šeštadienį, 15 val. knygyne „Vaga", įsikūrusiame prekybos centre „Ozas".

 

Kontaktinis asmuo

Ieva Povilaitytė

Tel.+370 676 42222

El.p. povilaityte.ieva@gmail.com

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-11-11 08:50
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media