2024 m. balandžio 18 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktualijos

*print*

Archyvas :: Politikų ir žurnalistų rankinio rungtynės baigėsi lygiosiomis

2013-04-08
 
Susitiko Seimo narių ir žurnalistų rinktinės

Susitiko Seimo narių ir žurnalistų rinktinės

LZS.lt informacija

 

Prieš Europos vyrų rankinio čempionato atrankos Lietuvos ir Turkijos rinktinių rungtynes „Siemens" arenoje vyko neįprastos rungtynės. Seimo komanda susitiko su sporto žurnalistų komanda „Press‘as".

 

Politikų komandos garbę gynė ministrai Juozas Olekas ir Valentinas Mazuronis, Seimo nariai Andrius Mazuronis, Arvydas Anušauskas, Valdas Skarbalius, Darius Ulickas, Petras Čimbaras ir Mindaugas Bastys.

 

„Press‘o" komandoje žaidė žinomi žurnalistai, komentatoriai ir laidų vedėjai Vytaras ir Jonas Radzevičiai, Nerijus Kesminas, Artūras Gimžauskas, Rytis Sabas, Raimundas Celencevičius, Tautvydas Vencevičius ir Seimo narius „trolinęs" Liutauras Ulevičius.

 

Du kėliniai po 15 minučių baigėsi taikiai 9:9 (4:4, 5:5). Seimo komandą į priekį vedė po keturis įvarčius įmetę P.Čimbaras ir M.Bastys, kartą pasižymėjo V.Skarbalius. Ne vienus metus rankinio treniruotes lankęs vartininkas V.Mazuronis ne kartą gelbėjo savo komandą nuo įvarčių ir buvo vienas geriausių susitikimo žaidėjų.

 

Žurnalistų komandai po du įvarčius įmetė J.Radzevičius, R.Celencevičius, L.Ulevičius ir Ramūnas Jakubauskas, vieną įmetė V.Radzevičius.

 

„Renginys visiems patiko ir sulaukė žiūrovų dėmesio. Pirmas toks susitikimas baigėsi kovingomis lygiosiomis, Seimo nariai ir žurnalistai jau sutarė, kad nugalėtoją stengsis išsiaiškinti kitose rungtynėse. Ketiname ir toliau rengti panašias pramogines rankinio rungtynes, artimiausios vyks prieš Lietuvos ir olimpinės čempionės Prancūzijos rinktinės susitikimą birželio mėnesį", - sakė rungtynes organizavusios Lietuvos rankinio federacijos prezidentas Edis Urbanavičius.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-04-08 10:39
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media