2024 m. balandžio 28 d., Sekmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktuali informacija

*print*

Archyvas :: LNK žvaigždžių drago karalius – Rolandas Vilkončius

2014-07-19
 
Algimanto BRAZAIČIO ir Audriaus ŽILĖNO nuotraukos

Algimanto BRAZAIČIO ir Audriaus ŽILĖNO nuotraukos

 

Penktadienio vidurdienį 1000 km lenktynių trasą, tiksliau - labai mažą jos atkarpą, okupavo gerai pažįstamos, TV žiūrovų pamėgtos LNK žvaigždės, kurios vėl išmėgino jėgas po poros metų pertraukos į didžiųjų lenktynių programą sugrįžusiose LNK žvaigždžių drag‘o lenktynėse.

Nors šiemetinės 1000 km lenktynės jubiliejinės, jau 15-osios jų istorijoje, tačiau LNK žvaigždžių dragas jose vietos rado tik šeštą kartą. Įvairiais metais drago trasose pergales yra šventę Karina Krysko, Daiva Tamošiūnaitė, Tomas Ališauskas, Rolandas Vilkončius ir Kristina Navickaitė - Tina.

Tad vienu pagrindinių favoritu šiemet pagrįstai laikytas Rolandas, kuriam tokios varžytuvės buvo jau antrosios, o likusiems jo kolegoms - LNK žinių vedėjai Agnei Zacharevičienei, būsimai Zvonkų porai - Katažinai ir Deivydui, TV laidų vedėjai Gintarei Gurevičiūtei ir prieš startą Ievą Stasiulevičiūtę pakeitusiam Viktorui Jakovlevui bei  būsimo LNK superšou „Norim dar" vedėjams Jonui Nainiui ir Rolandui Mackevičiui tai buvo pirmasis šūvis.

Visi jie varžėsi naujitelaičiais „Mini Cooper S Countryman" ir „Mini Cooper S Paceman" automobiliais, kurių ratus suka po 184 AG pajėgumą išvystantys jėgos agregatai.

Kaip ir buvo tikėtasi, svariausių argumentų trumpojoje atkarpoje turėjo R. Vilkončius, drago trasą įveikęs greičiausiai - per 8,12 sek. ir paveržęs jau antrąją taurę.

Yra karalius - reikia ir karalienės. Jos karūna galėtų pasipuošti G. Gurevičiūtė, pralaimėjusi tik Rolandui ir pasiekusi antrą laiką - 8, 69 sek.

Trečiąją vietą užėmė K. Nemycko (9,10 sek.), o ketvirtąją, kaip ir dera, būsimąją žmoną į priekį praleidęs D. Zvonkus (9,19 sek.)

Penktas liko J. Nainys (9,88 sek.)

Prieš tai vykusią dar vieną labai įdomią atrakciją, neatskiriama šių lenktynių dalimi tapusį komandų mechanikų 1000 metrų bėgimą dideliam kolegų džiaugsmui laimėjo Dainiaus Aleknos vadovaujamos „Techninio projekto" ekipos mechanikas Danas Vaškevičius.

Jis pranoko iškart du „Liqul Moly Racing Team Lithuania" atstovus Igną Gelžinį ir Šarūną Liką, užėmusius antrąjį ir trečiąjį nugalėtojų pakylos laiptelius. 

 

 

 1000 km. lenktynių spaudos centras - Viešųjų ryšių agentūra „Visus Bonus"

Tel. 8 (612) 93662

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-07-19 15:17
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media