2024 m. balandžio 28 d., Sekmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktuali informacija

*print*

Archyvas :: Kvietimas prisijungti prie pirmą kartą vyksiančios tiesioginės kino apdovanojimų „Sidabrinė Gervė. Raudonasis kilimas“ transliacijos internetu!

2016-05-17
 
 

Gerbiami žiniasklaidos atstovai, prestižiniai kino apdovanojimai „Sidabrinė Gervė" devintuosius metus pasitinka su naujovėmis ir pirmą kartą vykdys tiesioginę ceremonijos raudonojo kilimo transliaciją, kurią pamatys visa Lietuva! Intriguojantys pokalbiai su apdovanojimų svečiais ir išskirtinės renginio akimirkos - „Sidabrinė Gervė. Raudonojo kilimo" transliacijoje, jau gegužės 27 d., 17.30 val., tiesiogiai per LRT Kultūrą!

Primename, kad apdovanojimų ceremonijos organizatoriai maloniai kviečia ir visiems naujienų portalams suteikia galimybę apdovanojimų raudonąjį kilimą transliuoti tiesiogiai savo portale.

Jums bus suteiktos visos galimybės pasistatyti savo kameras, filmuoti ir kalbinti raudonojo kilimo svečius. Jums bus suteiktas internetas, kad savo tiesioginę transliaciją galėtumėte perduoti internetu ir transliuoti savo portale.

SVARBU: norintiems vykdyti tiesioginę „Sidabrinė Gervė. Raudonojo kilimo" transliaciją būtina užsiregistruoti el.paštu press@lika.lt, o dėl išsamesnės informacijos techniniais klausimais kreipkites į lrt.lt portalo vadovą Mindaugą Raguotį el. paštu: minrag@lrt.lt.

LABAI SVARBU: Žurnalistai ir fotografai filmuoti, kalbinti svečius bei fotografuoti galės tik jiems specialiai įrengtoje vietoje.

„Sidabrinė Gervė. Raudonojo kilimo" transliacija vyks gegužės 27 d., nuo 17.30 iki 18.30 val.

INFORMACIJA:

DATA IR LAIKAS: 2016.05.27, 17.30 val.

VIETA: „Compensa" koncertų salė (Kernavės g. 84, Vilnius)

RSVP: Labai SVARBU, kad visi norintys transliuoti raudonojo kilimo transliaciją apie tai praneštų iki gegužės 20 dienos, 20.00 val. el. paštu: press@lika.lt

Linkėjimai,

Rūta Pauliukonytė

Viešųjų ryšių koordinatorė

Mob. Tel.: +370 629 18409

E-paštas: r.pauliukonyte@gmail.com / press@lika.lt 

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2016-05-18 11:16
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media