2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Žurnalistų kūryba

*print*

Archyvas :: Žurnalisto A.Rakausko kalėdinė dovana gerbėjams- knyga „Gustavo receptai“

2010-12-08
 
K.Vanago nuotraukoje: žurnalistas Andrius Rakauskas prieš metus buvo  įvertintas specialiuoju prizu - stikliniu

K.Vanago nuotraukoje: žurnalistas Andrius Rakauskas prieš metus buvo įvertintas specialiuoju prizu - stikliniu

Vytaras Radzevičius,

Kornelija Ežerskytė

 

10 metų Lietuvos televizijos vaikams „Gustavo enciklopedija“ šeimininkas Gustavas savo virtuvėlėje ruošė skaniausius patiekalus. Tokius skanius, kad ragaudamas net nuo kėdės nuvirsdavo. O dabar Gustavas paruošė savo vardo receptų knygą „Gustavo receptai“ – kad ir Jūs iš koto išvirstumėte.

 

Ta proga gruodžio 15 d. 17 val. (trečiadienį) kviečiame didžiuosius ir ypač mažuosius Gustavo gerbėjus į knygos pristatymą LRT klube. Dalyvaus ir pats Gustavas (žurnalistas, laidų “Gustavo enciklopedija” kūrėjas Audrius Rakauskas), kuris Jums šį bei tą paporins ir galės padovanoti autografą ant knygos.

 

Beje, šių metų pradžioje Audrius Rakauskas buvo ne tik išrinktas geriausiu LTV laidų vedėju, bet ir apdovanotas specialiuoju prizu- stikliniu “Bitinuku”.

 

“Šis įvertinimas ir įteiktas antrasis stiklinis „Bitinukas“, kaip ir prieš keletą metų pelnytos dvi piramidės formos stiklinės skulptūrėlės, man labai svarbūs. Juolab kad šįkart vertino ne tik komisija, bet ir televizijos žiūrovai. Taigi šis apdovanojimas – ne tik didžiulis paskatinimas, bet ir savotiškas pasitikrinimas, ar tai, ką darau, įdomu ir reikalinga. Jei niekas nepastebėtų ir būtų visiška tyla, reikėtų suklusti, ar tik nenuvažiavome į lankas. O per dešimt laidos gyvavimo metų tai visai įmanoma (šypsosi). Beje, jau eina vienuolikti metai. Kaip greitai bėga laikas...”- tuomet mintimis dalijosi A.Rakauskas.

 

Pristatymo metu knygą „Gustavo receptai“ bus galima įsigyti už leidyklos savikainą.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2010-12-08 13:22
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media