2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Rosita Čivilytė ir Miss Sheep BTV laidoje „Yra kaip yra“ baisėjosi Raisos Šarkienės dainomis

2013-09-18
 
Rosita Čivilitė. BTV nuotrauka

Rosita Čivilitė. BTV nuotrauka

 

Gediminas Malaškevičius

LNK atstovas spaudai

 

Šį ketvirtadienio (rugsėjo 19d.) vakarą naujoje BTV laidoje „Yra kaip yra" spindinti kaip Kalėdų eglutė Raisa Šarkienė pristato pirmąją savo dainą „Įsimylėjau". Moteris prisipažins: tapti dainininke ji svajojo nuo vaikystės. Šiandien jos svajonės pildosi.

Tačiau laidoje „Yra kaip yra" bus kalbama ne apie Raisos Šarkienės svajones. Studijoje Raisos klausėsi vokalo dėstytoja, dainininkė Rosita Čivilytė, muzikologas Darius Užkuraitis ir skandalingais pareiškimais garsėjanti žinoma vokalistė Dovilė Filmanavičiūtė - Miss sheep.

Po spindinčio R. Šarkienės benefiso - aštrūs muzikos grandų kirčiai. R. Čivilytė tiesiai šviesiai pareiškė: „Aš jūsų į sceną jokiu būdu neįsileisčiau".

„Aš manau, kad niekas neuždraus dainuoti, bet yra laikas ir vieta, kur galima tai daryti. Lietuviai nėra durnių tauta. Jie vertina gerą muziką, aš manau, kad jie supranta, kur žmogus plėšia iš širdies, o kur žiopčiodamas vaiposi ir kraiposi. Nenuvertinkim tautos", - lietuvių muzikinį skonį gynė ir kritikos Raisai negailėjo D. Filmanavičiūtė - Miss sheep.

Tačiau jai paprieštaravo „Sare Roma" ansamblio vokalistas Ištvanas Kvikas. „Liaudžiai reikia paprastos muzikos. Jie negirdi penkių akordų".

Raisai į visas profesionalų pastabas ir nuomones - nusispjaut: „Dainuosiu. Vaidinsiu. Kalbėsiu monologus. Būsiu artistė. Pasakiau, ir šventa", - kaip peiliu nurėžia Raisa.

Tačiau dar negvildentas klausimas: kas moka už Raisos vokalo pamokas ir įrašus studijoje? Kas investuoja į jos pasirodymus? Atsakymai - laidoje „Yra kaip yra" šį ketvirtadienį 20.30 val. per BTV.

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-09-19 10:31
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media