2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: BTV naujajame sezone – gausybė filmų, geriausi pasaulio serialai bei išskirtinės laidos

2013-09-10
 
Laidos “Sekmadienio rytas“ vedėja Asta Stašaityte. Iš BTV archyvo

Laidos “Sekmadienio rytas“ vedėja Asta Stašaityte. Iš BTV archyvo

 

 Jau nuo pirmadienio, rugsėjo 16-osios, BTV eteryje - naujojo sezono pradžia, o kartu su ja į šios televizijos eterį atkeliaus geriausi pasaulio serialai, filmai su ryškiausiomis žvaigždėmis bei autorinės laidos, kurios linksmins, kvies susimąstyti ir suteiks progą savo talentą parodyti visiems norintiems.

Viena iš laukiamiausių televizijos sezono naujienų  - aštri diskusijų laida „Yra kaip yra", kurioje žvilgsnis į aktualius, skaudžius, svarbius Lietuvai įvykius įgaus naują perspektyvą. Šioje laidoje kiekvienas turės teisę į savo nuomonę, kad ir kokia šokiruojanti ir išsiskirianti ji bebūtų. Net tris kartus per savaite darbo dienomis 20.30 val. jūsų lauks įtemptos, aktualios, įdomios diskusijos su pačiais netikėčiausiais šios laidos svečiais ir įdomiausiomis jų nuomonėmis. BTV „Yra kaip yra" vadovaus Asta Stašaitytė, jai padės nepriklausomi ekspertai - Gintarė Gurevičiūtė bei Giedrius Drukteinis.

Dar viena puiki žinia žiūrovui - į BTV iš LNK grįžta „Dviračio šou", kuri bus rodoma pirmadieniais - ketvirtadieniais  20 val. Laida, garsėjanti savo taiklumu pristatant lietuviškąsias aktualijas, grįš atsinaujinusi ir žada stebinti savo žiūrovą ne tik kasdienėmis politinėmis realijomis, sugrįžtančiais pelėnais - Mauzeriu ir Sūrskiu, bet ir naująja „Raumenų" rubrika, kurioje savo gyvenimo filosofiją dėstys aktorių Audrių Bružą primenantis sportininkas, gros žalių žmogeliukų ansamblis priešakyje su marsiečiu Mantu Stonkumi. 

BTV „Prajuokink mane" kūrėjai stipriai ruošėsi naujajam sezonui, ir į eterį ruošiasi grįžti su trenksmu. Ši žiūrovų pamėgta laida, kurioje galimybę pademonstruoti savo talentą turės kiekvienas norintis, turi naują vedėją - aštrialiežuvį Algi Ramanauską, taip pat ir pasikeitusią komisijos sudėtį, kurią sudarys į eterį po ilgos pertraukos grįžtantis Mindaugas Sėjūnas ir kiti, dar kol kas paslaptyje laikomi komikai. Būsimiems „Prajuokink mane" dalyviams aštrialiežuvis Algis Ramanauskas pažadėjo nebūti ypač kritiškas ir gausiai dalinti piniginius prizus visiems to nusipelniusiems. „Prajuokink mane"  - pirmadieniais 20.30 val.

Taip pat naujajame sezone per BTV - legendinė laida apie krepšinį - „Krepšinio pasaulyje" sekmadieniais 9.30 val. Čia laukia interviu su garsiausiais šios sporto šakos atletais, treneriais, taip pat svarbiausiųjų varžybų apžvalgos bei kitos aktualios naujienos.

Darbo dienomis 18 ir 19.30 val.  BTV žiūrovų lauks aktualios ir informatyvios „Info diena" komandos paruoštos žinios, kurias ves Rasa Tapinienė ir Viktoras Jakovlevas. Šeštadienį „Savaitės kriminaluose" - detali nusikaltimų apžvalga. 

Niekur nedings ir „Sekmadienio rytas", BTV žiūrovai turės puikią galimybę pradėti  paskutinės savaitės dienos rytą  10 val. kartu su šios laidos svečiais ,kurie mokys gaminti savo mėgstamiausius patiekalus, dalins patarimus, praverčiančius ir ūkyje ir virtuvėje bei draugiškai plepės su šios laidos vedėja Asta Stašaityte. 

Taip pat BTV eteryje - premjera, kurią praleisti būtų nuodėmė - nuostabi, įtraukianti, tikrų istorinių įvykių ekranizacija - serialas „Bordžijos". Šiame seriale  - vienos galingiausių ir negarbingiausių šeimų Renesanso Italijos istorijoje intrigos, religija ir valdžios gviešimasis. Vieną pagrindinių vaidmenų šiame seriale atlieka garsusis Jeremy Ironsas.

Naujausiems sezonams į BTV sugrįžta viso pasaulio šlovinami serialai, - „Sostų karai", „Tikras kraujas ", „Likvidatoriai" bei „Sausas įstatymas". Vėlūs vakarai su BTV tikrai nebus nuobodūs - nuo pirmadienio iki ketvirtadienio , vėlai vakare žiūrovų lauks išskirtinė produkcija, dėl kurios iš proto eina visas pasaulis.

BTV ir toliau ketina rodyti geriausius pasaulio filmus vakarais 21.30 val. Puikiausi pasaulio filmai su ryškiausiomis žvaigždėmis tikrai neleis nuobodžiauti - artimiausiu metu žiūrovų laukia išskirtinės premjeros įvairiausiems skoniams - netrūks puikių premjerų nei veiksmo nei meilės istorijų gerbėjams. Žiūrovų laukia tokie filmai kaip milžiniško pasisekimo sulaukęs „Babelis" kartu su Bradu Pittu ir Cate Blanchett, labai smagus Woody Alleno darbas „Kai sutiksi aukštą tamsiaplaukį", taip pat linksmas ir romantiškas jo filmas, uždirbęs Penelopei  Cruz „Oskaro" apdovanojimą - „Viki, Kristina, Barselona", dramatiškas trileris „Seklys" kartu su Jude Law ir daugelis kitų.

Jau nuo kito pirmadienio per BTV prasideda linksmi, įtempti, įdomūs, įvairus, smagūs,  nuotykiai, kurie žada nesibaigti ištisus metus.

Naujo BTV sezono startas - rugsėjo 16-ąją.  

BTV inf.

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-09-13 15:21
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media