2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Loretą Graužinienę „Dviračio šou“ įkūnija Donata Rinkevičienė

2013-11-07
 
Aktorės Donata Rinkevičienė ir Gabija Ryškuvienė televizijos  laidoje „Dviračio šou“

Aktorės Donata Rinkevičienė ir Gabija Ryškuvienė televizijos laidoje „Dviračio šou“

 

Gediminas Malaškevičius

 

„Pasidaryk naują šukuoseną, pasidažyk. Ir tu suprasi, kad nereikia būti tokiai onoravai ir visko imti į širdį. Svarbu gerai atrodyti", - Loreta Graužinienė negailėjo patarimo  susirūpinusiai kolegei Birutei Vėsaitei ką tik praėjusioje BTV laidoje  „Dviračio šou".

Loretą Graužinienę įkūnijo aktorė Donata Rinkevičienė, o Birutę Vėsaitę - Gabija Ryškuvienė.

Šios dvi žavios politikos banginės tikrai turi ką aptarti - abi yra tapusios kone valstybine tautosaka. Abi patyrė žiaurų internautų emocinį smurtą. Abi kenčia nuo patyčių. Juk iš jų šaiposi kone visa Lietuva. Tad darbštuolėms susitikus grožio salone - puikus laikas pasidalinti savo įspūdžiais apie politinės karjeros keliamus pavojus.

„Loreta, taip ir žinojau, kad čia tave rasiu. Daraisi putlesnę šukuoseną? Pastebiu, kad tavo šukuosena pučiasi kartu su tavo ego. Dar atsimenu, kada buvai politikos naujokė su prisiplojusiais prie pakaušio plaukais", - savo atmintimi didžiuosis buvusi ministrė, tautą sužavėjusi savo sugebėjimu pasiklysti tarp energetikos ir ūkio.

Birutės ketinimai kilnūs. Ji prisipažįsta trokštanti Loretai padėti. „Norėjau pasikalbėti su tavimi apie patyčias. Puikiai žinau, ką tu dabar išgyveni. Mane irgi puolė pašaipūnai, humoristai ir internautai", - savo nuoskaudas prisiminė B.Vėsaitė.

Tačiau mūsų Seimo pirmininkės taip lengvai nesujaudinsi. Patyčios? Įžeidimai? Valingajai ir nepalaužiamai visos Lietuvos vedlei tokios smulkmenos nerūpi visai. Įsiskaudinusi Birutė pavydi ir negali atsistebėti, kaip šaltai į internautų patyčias reaguoja kolegė. Loreta paaiškina: „Internetu nemoku naudotis."

Tad kokios grožio priemonės padės su savimi ir su patyčiomis susitvarkyti buvusiai ministrei? Kokį iššūkį prezidentei ruošiasi mesti Loreta? Apie tai kitose „Dviračio šou" laidose.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-11-08 11:47
 
 

Komentarai (2)

Jūsų el. paštas

JUMORAS tikras ir aktualus.

2013-11-13 10:01

Tik del jos reikia ziureti ta dvirati. Gabija rupesciu trenkta, tai neatrodo tokia juokinga. Bet Donata ja atstatys.Ji stipresne. JI ne tokia susivarziusi pareigose. Linksmos batalijos butu su konkurente Varnelyte-Dalia. Vel rinkimu startas duotas. Tada nebuvo Donatos. Dabar kurybai stabdziu nera.

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

FAINA

2013-11-13 09:56

Man patinka naujas Loretos personazas. Vesaite irgi papildo ja. Donata gerai ivaldo personaza. Linksmino Larisa, dabar-Loreta. Abi man patinka ir Larisa ir Loreta.Gerai,kad Donata jauciasi puikiai vaidindama. Ji seniai turejo ir issaugojo jumoro jausma iki siol.Sveikinu.

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media