2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

LŽS ir NŽKA pirmininkas

*print*

Archyvas :: Aurimas Kamantauskas: kokių pokalbių su žmonėmis trūksta tradicinėje žiniasklaidoje

2022-08-03
 

Vieša erdvė pilna įvairiausio turinio. Daugelis redakcijų kaip išmanydamos stengiasi ir kuo daugiau, ir kuo įvairesnio turinio pasiūlyti. Todėl  šį kartą pokalbiui pasikvietėme Aurimą Kamantauskq. Jis nusprendė sukurti savo pokalbių kanalą Youtube platformoje ir čia kalbinti tuos žmones, kuriuos sutiko svao gyvenimo kelyje ir kurie verti ne paviršutiniško pramgoninės žiniasklaidos dėmesio. 

 

Lietuvoje yra daugybė žiniasklaidos priemonių, kurių redaktoriai su žurnalistai iš kailio neriasi ieškodami būtų pritraukti dėmesį įvairiomis laidomis, tekstais ar naujais projektais. Tačiau Aurimas Kamantauskas metė iššūkį ir nutarė, kad su įdomiais, jo gyvenimo kelyje sutiktais žmonėmis verta pabendrauti gerokai išsamiau, gerokai demokratiškiau nei tai daro tradicinė žiniasklaida. Taip atsirado Youtube platformoje naujas kanalas "Kamantinėjimai", kurį galima rasti paspaudus šią nuorodą.

 

Todėl šį kartą bandome kalbinti svečią ir aiškintis, ko trūksta tradicinėje žiniasklaidoje ir kodėl žmonės taip aktyviai ieško alternatyvių informacijos šaltinių bei turinio kūrėjų? Ką unikalaus gali pasiūlyti vadinamieji vlogeriai ir ko pasigendama tradicinėse medijose?

 

Visą pokalbį su Aurimu Kamantausku galima peržiūrėti ir jo pasiklausyti paspaudos šią nuorodą.

 

Laidą remia Spaudos, radijo ir televizijos rėmimo fondas.

Žurnalistų namai 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2022-10-01 10:58
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media