2024 m. gegužes 5 d., Sekmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Fotografija

*print*

Archyvas :: Vilniaus rotušėje – Lietuvos spaudos fotografų apdovanojimai

2015-05-14
 
 

Gegužės 15 d.  19 val. Vilniaus rotušėje vyks kasmetiniai Lietuvos spaudos fotografų apdovanojimai ir tradicinio albumo - metraščio „Lietuvos spaudos fotografija 2014" pristatymas.

Šių metų konkursui savo fotografijas pateikė 148 fotografai, kurių bendras indėlis - daugiau kaip 5 tūkstančiai fotografijų.

Autoriai nuotraukas konkursui teikė pagal šias temas: „Naujienos", „Gyvenimas", „Portretas", „Europos metai", „Kultūra", „Diplomatija", „Pramogos", „Kariuomenė", „Sportas", „Gamta ir jos apsauga", „Spindesys" ir „Fotopasakojimas/Reportažas".

Konkursines fotografijas, kaip ir kasmet, vertino ne tik Lietuvos, bet ir užsienio ekspertai. Vertinimo komisijoje trys fotografai: Aleksandr Glyadyelov (Ukraina), Mindaugas Kulbis (Lietuva), Andrei Liankevich (Baltarusija). Kartu konkursines fotografijas vertino menotyrininkas Virginijus Kinčinaitis taip pat strateginės komunikacijos ir ryšių su visuomene specialistas, žurnalistas redaktorius Ričardas Jarmalavičius.

Kviečiame įamžinti apdovanojimų akimirkų ir Auksinių kadrų nugalėtojų. Aprangos kodas - vakarinis.

Į renginį įleidžiami svečiai su kvietimais. Žiniasklaidos atstovai bus įleidžiami su atstovaujamos žiniasklaidos priemonės ar Lietuvos žurnalistų sąjungos pažymėjimais.

 

Rita Piliponytė

Projektų asistentė

UAB "Publicum"

Tel. 852690033

r.piliponyte@publicum.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2015-05-14 18:53
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media