2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktualijos

*print*

Archyvas :: Seminaras „Pensijų, pašalpų skyrimo ir mokėjimo aktualijos. Autorių socialinis draudimas“

2013-06-10
 
Iliustracija iš Freedigitalphotos.net

Iliustracija iš Freedigitalphotos.net

LŽS Vilniaus skyrius š.m. birželio 14 d. (penktadienį) 14 val. Žurnalistų namuose (Jogailos g. 11, Vilniuje) organizuoja seminarą „Pensijų, pašalpų skyrimo ir mokėjimo aktualijos. Autorių socialinis draudimas".

 

Jums bus atsakyta, kada skiriama Ligos pašalpa, kada tokia pašalpa laikinai nedarbingam asmeniui nemokama; koks jos dysis ir kokia tos pašalpos mokėjimo trukmė.


Sužinosite viską arba beveik viską
ir apie autorių valstybinį socialinį draudimą (VSD): kada neskaičiuojamos VSD įmokos; kaip skaičiuojamas Socialinio draudimo stažas.

 

Būsite pakonsultuoti, kam ir kaip gali būti perskaičiuojamos pensijos. Kas patenka į asmenų, galinčių pasinaudoti teise iš naujo skaičiuoti senatvės pensiją, ratą? Ar pasirinkti naudingesnę pensijos apskaičiavimo tvarką gali tik senatvės pensininkai? Ar gali į SODRĄ kreiptis dėl pensijų perskaičiavimo tie asmenys, kuriems pensija paskirta iki 2012 metų gruodžio 31 d. ir jie nebedirba? Kokius dokumentus reikia pristatyti SODRAI kreipiantis dėl pensijų perskaičiavimo ir kt?

 

Prašome registruotis kolegas el.paštu - aldona.armale@gmail.com. Jei negalite atvykti, savo klausimus siųskite iki birželio 12 d. 12 val. el.paštu - leonilijap@gmail.com.

Seminaro koordinatorės - Aurelija Arlauskienė (868716508), Aldona Armalė (868476444).

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-06-10 15:23
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media