2024 m. balandžio 27 d., Šeštadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktualijos

*print*

Archyvas :: Kultūros viceministre paskirta Patricija Poderytė

2014-12-10
 
Patricija Poderytė

Patricija Poderytė

 

Kultūros viceministre paskirta Patricija Poderytė pareigas pradės eiti nuo šių metų gruodžio 15 dienos.

Naujoji viceministrė koordinuos ministerijos Tautinių mažumų reikalų skyriui pagal nuostatus priskirtus uždavinius, valstybės tautinių santykių darnumo politiką bei valstybės politiką valstybinės kalbos srityje, įstaigų prie ministerijos pagal atitinkamai priskirtas sritis veiklą.

P. Poderytė yra įgijusi choro dirigentės ir muzikos pedagogės specialybę Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje, baigė kultūros vadybos ir kultūros politikos magistro studijas Vilniaus dailės akademijoje.  Yra dirbusi švietimo, kultūros, turizmo įstaigose, nuo 2003 m. vadovavo Šiaulių miesto savivaldybės Kultūros skyriui.

Kultūros viceministrų pareigas taip pat eina dr. Romas Jarockis, koordinuojantis bibliotekų, muziejų, saugomų teritorijų ir kultūros paveldo apsaugos, archyvų sritis, ir Agneta Lobačevskytė, koordinuojanti visuomenės informavimo, profesionalaus meno ir kūrybinių industrijų, paramos meno kūrėjams, leidybos, literatūros ir jos sklaidos, autorių  ir gretutinių teisių, etninės kultūros ir mėgėjų meninės veiklos sritis.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-12-15 11:14
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media