2024 m. balandžio 20 d., Šeštadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

LŽS ir NŽKA renginiai

*print*

Archyvas

 

2011-11-29Konferencija žurnalistams "Etika kaip žurnalistikos kokybės ir išlikimo galimybė" (2)

Gruodžio 2-3 d. Vilniuje, viešbutyje "Novotel" vyks konferencija žurnalistams apie žurnalistinę etiką. Registracija privaloma.

2011-10-25Senjorų klube - Seimo narys Algis Kašėta

Spalinį LŽS Senjorų klubo susitikimą klubo pirmininkas Stanislovas Pleskus pradėjo nuo gimtadieninių sveikinimų. Vėliau žodį suteikė kolegai Vytautui Valentinui Česnuliui, kuris pristatė savo naują knygą „Poringė apie Mergežerio sodžių".

2011-10-21Pokalbių klube - svečiai iš Minsko

LŽS Vilniaus skyriaus Pokalbių klubas kviečia prasmingai praleisti spalio 23-osios popietę. Sekmadienį 14 val. val. VU bibliotekos Adomo Mickevičius muziejaus Filomatų salėje (Bernardinų 11, Vilniuje) svečiai iš Minsko Folklorinis Trio lenkų ir baltarusių kalbomis ne tik padainuos filomatų ir filaretų dainas, bet ir supažindins renginio dalyvius su filomatų ir filaretų veikla Baltarusijoje.

2011-09-20Kelionių ir pramogų klubas: vasaros palydos - nuo Kaukazo ir Pamyro iki Gražutės regioninio parko

asara Kelionių ir pramogų klubui buvo palanki kelionėms ir išvykoms. 2011 06 27 įvyko pirmoji išvyka į Vilkiją, Antano ir Jono Juškų muziejų. Tai bendras LŽS, Lietuvos totorių bendruomenių sąjungos, ir A.ir J.Juškų muziejaus projektas, skirtas Kazanėje leisto lietuviško dainyno 120 metų jubiliejui. Lietuvos totorių bendruomenių sąjungos pirmininku yra Adas Jakubauskas, jis taip pat naujas klubo narys, todėl buvo sumanyta kartu imtis projekto, kurio metu bus aplankyta Totorijos sostinė Kazanė.

2011-09-15LŽS aktualijos ir žurnalistų etika

Po vasaros atostogų LŽS Senjorų klubo nariai rinkosi į savo tradicinį trečiadieninį susitikimą saulės ir vasaros vėjo nugairintais veidais, pakilia nuotaika. Ji man kažkuo priminė rugsėjo pirmosios atmosferą, kai po vasaros atostogų vėl į į būrį susirinkdavo klasės ar kurso draugai, ilgai vienas kito nematę, pasiilgę bendravimo.

2011-08-04Pagerbti Senjorų klubo jubiliatai

Nors paprastai vasarą lyg ir sustingsta įvairių organizacijų veikla, tačiau Žurnalistų Sąjungos Senjorų klubas nepamiršta savų jubiliatų ir surengia jų pagerbimą. Šį kartą Sąjungoje buvo pasveikinti garbingus daugiamečius jubiliejus gyvenantys Juozas Elekšis, Stasys Lipskis, Vincentas Korkutis ir Danutė Kadžiulytė. Šiltais žodžiais, knygų dovanėlėmis, jubiliejiniais raštais sukaktuvininkus sveikino Sąjungos pirmininkas D. Radzevičius ir Klubo pirmininkas S. Pleskus, kiti atėję žurnalistai.

2011-07-19Liepos 22 d. - LŽS Tarybos posėdis (4)

Š. m. liepos 22 d. Vilniuje, LŽS būstinėje, įvyks LŽS Tarybos posėdis. Pridedama posėdžio darbotvarkė.

2011-06-13Žurnalistų sukaktys su gražiu kūrybiniu kraičiu

LŽS Senjorų klube pabiro gražių sukakčių. Grupę kolegų, švenčiančių didesnes ar mažesnes sukaktys šiltai priėmė LŽS pirmininkas Dainius Radzevičius ir Senjorų klubo pirmininkas Stanislovas Pleskus.

2011-05-10Klaipėdos žurnalistai išsidalino apdovanojimus ŽENIA

Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dienos proga Klaipėdos žurnalistų bendruomenė tradiciškai išsidalino ŽENIA apdovanojimus. Žurnalisto Entuziasto Nepriklausomo Informatoriaus Apdovanojimas (ŽENIA) skiriamas labiausiai per metus pasižymėjusiems žiniasklaidos atstovams.

2011-05-10Gegužės 11 d. - ekspedicijos "Filipinai '11 Matui Šalčiui atminti" pristatymas

Gegužės 11 d., trečiadienį, 18 val. Vilniaus įgulos karininkų ramovės Didžiojoje salėje (Pamėnkalnio g. 13) vyks ekspedicijos "Filipinai '11 Matui Šalčiui atminti" pristatymas. Susitikimo metu ekspedicijos vadovas Gerimantas STATINIS pasakos apie garsųjį tarpukario Lietuvos žurnalistą, rašytoją ir keliautoją Matą ŠALČIŲ, bus rodoma vaizdinė medžiaga iš egzotiškųjų Filipinų.

2011-04-13Šiaulių krašto žurnalistai devintą kartą kals "Metų vinis"

Balandžio 15 dieną 19 valandą koncertinės įstaigos "Saulė" "Vitražų" salėje Šiaulių krašto žurnalistai jau devintą kartą dalysis nominacijas - "Vinis".

2011-04-07Lenkų spaudos išpuoliai ir sėkminga žurnalo „Žmonės" veikla

Balandžio 6 dieną įvykusį LŽS senjorų susirinkimą klubo pirmininkas Stanislovas Pleskus pradėjo sukaktuvininkų sveikinimais. Jis ir LŽS pirmininkas Dainius Radzevičius nuoširdžiai pasveikino du garbius klubo narius - Antaną Račį ir Kazimierą Pūrą.

2011-03-22Dainos ir kolegų kūryba - moterims ir Tėvynei

Dvi vėl sugrįžusio pavasario šventes - Tarptautinę moterų solidarumo dieną bei Kovo 11-ąją - Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną LŽS Vilniaus skyriaus žurnalistai pažymėjo ypač kūrybingu vakaru. Skyriaus Pokalbių klubas į jį pakvietė kovo 9-ąją, į jau tradicija tapusių susitikimų vietą - Adomo Mickevičiaus muziejų sostinės senamiestyje.

2011-03-14Kviečiame į LŽS tradicinių konkursų laureatų apdovanojimus

Kviečiame į LŽS tradicinių konkursų laureatų apdovanojimus, kurie vyks kovo 18 d., 13 val., LATGA-A salėje (J. Basanavičiaus g. 4B, Vilnius).

2011-03-07Žurnalistų svečias - vidaus reikalų viceministras Sigitas Šiupšinskas

Tradicinį Senjorų klubo susirinkimą klubo pirmininkas Stanislovas Pleskus pradėjo nuo jubiliatų sveikinimo. LŽS pirmininko Dainiaus Radzevičiaus pasirašyti sveikinimo raštai buvo įteikti Vidai Elenai Kazlauskienei, Vytautui Valentinui Česnuliui, Virgilijui Mundriui.
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media