2024 m. balandžio 26 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Sporto renginiai

*print*

Archyvas :: Lietuvos sporto žurnalistai vėl nugalėjo kolegas latvius

2013-10-12
 
Lietuvos žurnalistų futbolo rinktinė. 2013 metai

Lietuvos žurnalistų futbolo rinktinė. 2013 metai

 

Lietuvos žurnalistų sąjungos sporto žurnalistų klubas „Press‘as" tęsia tradiciją ir prieš nacionalinės Lietuvos futbolo rinktinės rungtynes futbolo aikštėje susitinka su Lietuvoje viešinčiais sporto žurnalistais. Šiandien LFF stadione Lietuvos sporto žurnalistai susitiko su kolegomis iš Latvijos.

Svečiams atsirevanšuoti už pralaimėjimą Rygoje 0:4 nepavyko. Lietuviai vėl laimėjo triuškinamu rezultatu 8:3. Net keturis įvarčius įmušė Gintautas Dulskas, dukart pasižymėjo gimtadienį šventęs Vitalijus Bilevičius, Rygoje net tris įvarčius įmušęs Nerijus Kesminas šįkart apsiribojo vienu įvarčiu, vieną kartą kamuolį į savo vartus pasiuntė patys latviai.

Per šį Lietuvos rinktinės atrankos į pasaulio čempionato ciklą, Lietuvos žurnalistai iškovojo tris pergales - dukart nugalėti latviai ir įveikti Graikijos žurnalistai.

„Prieš keletą metų gimusi idėja suklestėjo ir sulaukia vis daugiau dėmesio. Kitą antradienį numatytos Lietuvos sporto žurnalistų rungtynės su kolegomis iš Bosnijos ir Hercegovinos. Lietuvoje jau susitikome su Lenkijos, Škotijos, Danijos, Latvijos ir Graikijos žurnalistais", - sako  „Press‘o" pirmininkas Tautvydas Vencevičius.

Be Europos rinktinių, „Press‘o" kvietimu Lietuvoje lankėsi ir žurnalistų komandos iš kitų žemynų - Lietuvoje viešėjo Japonijos ir Egipto komandos.

 

Sporto žurnalistų klubas „Press‘as" informacija

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-10-12 09:54
 
 

Komentarai (1)

Jūsų el. paštas

Oi

2013-10-17 09:44

Sveikinam kolegas futbolininkus, nors man labiau patik\nka lietuviškas žodis - spirdžius.

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media