2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktualijos

*print*

Archyvas :: Seminare apie verslą ir žiniasklaidą - A.Vinokuras

2009-12-09
 
Erikos Straigytės nuotraukoje: žurnalistas Arkadijus Vinokuras

Erikos Straigytės nuotraukoje: žurnalistas Arkadijus Vinokuras

Kornelija Ežerskytė

 

Gruodžio 16 d. Visagine vyks seminaras tema “Verslas ir žiniasklaida: naudingi receptai šiandien”, kurį ves Vilniaus skyriaus valdybos narys žurnalistas Arkadijus Vinokuras.

 

Seminaro rengėjų teigimu, verslo sėkmė priklauso nuo daugelio kriterijų. Vienas jų – sėkmingi ryšiai su žiniasklaida. Tačiau jie turi turėti aiškiai išreikštas ribas ir normas.

 

“Seminaras  „Verslas ir žiniasklaida: naudingi receptai šiandien“ kaip tik ir skirtas verslininkams, norintiems perprasti ir pasinaudoti žiniasklaidos, kaip verslo ir visuomenės institucijos, ypatumais ir galimybėmis.  Seminare kalbėsime apie verslo ir žiniasklaidos santykius, apie tai, kam reikalingas žurnalistas ir kaip su juo bendrauti. Paliesime ir kitą aktualiją – skaidrios žiniasklaidos naudą verslui,”būsimo seminaro gaires brėžia A.Vinokuras.

 

Arkadijus Vinokuras gali pasigirti įvairiapuse patirtimi, sukaupta dirbant įvairiose žiniasklaidos priemonėse ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Jis yra buvęs Švedijos nacionalinio radijo užsienio laidų lietuvių kalba redaktorius, dirbęs Švedijos stambiausios žinių agentūros TT korespondentu, o taip pat buvęs ilgametis (14 metų) LRT užsienio korespondentas. Šiuo metu Arkadijus yra Alfa.lt apžvalgininkas.

 

Nemokamą seminarą, kuris vyks lietuvių ir rusų kalbomis, o truks 4 akademines valandas, organizuoja Visagino Europos informacijos centras, Visagino kultūros centras ir VšĮ IAE regiono verslo inkubatorius.

 

Seminaras prasidės 13 val. IAE regiono verslo inkubatoriuje (Taikos g. 7, Visaginas). Organizatoriai ragina norinčius dalyvauti seminare registruotis iš anksto el.paštu visaginas@europedirect.lt .

Paskutinį kartą atnaujinta: 2009-12-09 11:25
 
 
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media