2024 m. balandžio 19 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktualijos

*print*

Archyvas

 

2009-12-17J.Elekšis: “Dainuosime, kol valytoja iššluos dainorius”

Gruodžio 18 d. 17 val. Vilniaus Mokytojų namų Didžiojoje salėje pristatoma LŽS nario, daugelio dainų tekstų autoriaus Juozo Elekšio knyga "Kas, mergaite, tau dainuos?“ Renginys turi būti šmaikščiai smagus, nuoširdus ir… be pabaigos. Mat knygos sutiktuves rengiantis jos autorius pirmiausia ketina kartu su publika sudainuoti "Himną gydytojui", o vakarui baigiantis vinguriuoti melodijas tol, kol “išeis paskutinis žiūrovas, o atėjusi valytoja iššluos ir dainorius”.

2009-12-13Mokytojų namuose - J.Elekšis ir jo dainuojantys tekstai

Gruodžio 18 d. 17 val. Vilniaus Mokytojų namų Didžiojoje salėje pristatoma LŽS nario, daugelio dainų tekstų autoriaus Juozo Elekšio knyga "Kas, mergaite, tau dainuos?“ Tai jau 16-oji žurnalisto knyga, skirta ne tik poezijos mylėtojams, bet ir… muzikuojantiems žmonėms.

2009-10-06Žurnalistų senjorų trečiadienis – su A.Zuoku

Kiekvieno mėnesio pirmąjį trečiadienį tradiciškai renkasi LŽS senjorų klubo nariai. Klubiečiai sveikins gražius jubiliejus švenčiančius kolegas ir surengs disputą su svečiu. Šįkart jų laukia susitikimas su politiku ir kolega, taip pat turinčiu žurnalisto profesiją, Artūru Zuoku.

2009-10-06LŽS senjorai viešėjo Prienuose

Prienų globos namų direktorei Angelei Bajorienei pakvietus, į jų suorganizuotą senjorų festivalį „Prie Nemuno mano pasaulis“ nuvyko keturių LŽS Vilniaus senjorų klubo „desantas“. Tik įėjus į globos namus, iš karto buvo galima jausti ten iš viso Prienų rajono susirinkusių šurmuliuojančių senjorų sukurtą tikrai šventišką atmosferą, kurią palaikyti buvo pakviesti ir LŽS atstovai.

2009-09-29Senjorų kūrybos festivalyje skambės ir V.Barausko sukurta daina

Graži draugystė sieja LŽS senjorų klubą ir Prienų globos namų darbuotojus. Liepos mėnesį Senjorų klubo aktyviausi nariai, vadovaujami klubo pirmininko Stanislovo Pleskaus, prieniškių kvietimu dalyvavo Oninių šventėje. Šįkart žurnalistai senjorai pakviesti į Prienų rajono senjorų kūrybos festivalį “Prie Nemuno mano pasaulis…”

2009-09-03Žurnalistų senjorų susitikime su G.Babravičiumi – kryžminė apklausa

Vakar LŽS senjorų klubo susirinkime svečiavęsis Vilniaus savivaldybės mero pavaduotojas Gintautas Babravičius pateko į tikrą kryžminę apklausą. Politikas prisipažino tikrai nesitikėjęs tiek daug ir tokių aštrių klausimų. Žurnalistai senjorai Vilniaus miesto vicemerą “ištardė” nuo stadiono statybų peripetijų iki… grafiti ant sostinės pastatų.
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media