2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Jaunojo žurnalisto užrašai

*print*

Archyvas :: Į Venesuelą!

2018-12-18
 
Vlado Ščiavinsko nuotrauka

Vlado Ščiavinsko nuotrauka

 Rapolas Vanagas


Kalėdos artėja ir visi linksmai ruošiasi joms. Parduotuvės papuoštos, mokyklos šventiškos ir žmonės linksmi. Artėjant Kalėdoms, atsiranda daug renginių. Mūsų mokykloje kasmet vyksta vaidinimai prieš atostogas, mums išrenka temą ir pagal ją turime sukurti spektaklį. Tema yra „miuziklas“, turime išsirinkti lietuviškų grupių ir pagal jų dainas mes vaidinsime.


Mes pradėjome repeticijas prieš dvi savaites. Mūsų pasirinkta daina yra „Į Venesuelą“. Mokytojai patiko ir klasiokai galės pagal dainos klipą viską suvaidinti. Tai nebuvo sunku, bet tam vis tiek reikia daug pasiruošimo. Aš gavau muzikanto vaidmenį ir turiu pagaminti automobilį. Tai turi būti raudonos spalvos „žiguliai“. Ir man liko visa naktis... Bet aš mėgstu konstruoti, taigi bus lengva.


Ne aš vienintelis gavau vaidmenį. Yra pasieniečiai, kurie neįleidžia į Venesuelą, yra šokėjos, kurios šoka aplink sceną, yra muzikantai ir pagrindinis veikėjas, kurie keliauja. Tai vienas iš įdomiausių vaidinimų, kuriuose dalyvavau.


Iki pasirodymo liko trys dienos. Mes turime repetuoti kuo dažniau, norint tobulėti. Ir dėl to išsinuomavome aktų salę vienai pamokai. Be to, turime daug dekoracijų, kurias naudosime. O tada į Venesuelą!



/Tekstas sukurtas Jaunųjų žurnalistų klube, vad. Erika Straigytė/

Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-12-18 18:30
 
 
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media