2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Sporto renginiai

*print*

Archyvas :: Per Kalėdinį LFF ir žurnalistų turnyrą bus pristatyta V. Ivanausko biografinė knyga

2009-12-17
 

Gruodžio 18 d. Vilniuje, “Sportima” manieže, vyks Kalėdinis turnyras, kuriame varžysis LFF ir žurnalistų komandos. Po šio turnyro bus pristatyta vieno geriausių Lietuvos futbolininkų – Valdo Ivanausko - biografinė knyga „Valdas Ivanauskas. Žaidimas gyvenimu“.

 

LFF prezidento Liutauro Varanavičiaus teigimu, puiku, jog visi norintys turės galimybę susipažinti su tokį indėlį Lietuvos futbolui davusiu žmogumi. “Valdo patirtis labai naudinga ir augantiems, ir jau profesionalo karjerą pradėjusiems žaidėjams. Jo gyvenimo tikrai nepavadinsi nuobodžiu, todėl, manau, knyga bus įdomi ne tik sportuojantiems”,- teigia L. Varanavičius.

 

Knygos siužetinė istorija – tai trys Lietuvos futbolo legendos gyvenimo dešimtmečiai – nuo vaikystės viename skurdžiausių Kauno miesto rajonų iki triumfo Vokietijoje ir Škotijoje. „Tai tikra, neišgalvota mano gyvenimo istorija, apie futbolą, ryžtą, tikslo siekimą ir gyvenimiškas klaidas. Mano pasakojimas jaunajai sporto kartai turėtų būti pavyzdžiu, kaip reikia siekti tikslo ir kokių pagundų kelyje į sėkmę derėtų vengti“, - teigė V. Ivanauskas.

 

Futbolininkas nutarė, kad dalį pajamų, gautų pardavus knygą, skirs vaikų futbolui vystyti. „Yra daug gabių sportininkų, tačiau ne visi dėl finansinio nepritekliaus išgali nusipirkti kamuolių ar sportinės aprangos. Norėčiau bent taip padėti jaunajai sporto kartai ir tikiu, kad šis pavyzdys paskatins ir kitus žmonės paremti būsimą šalies  sporto ateitį“, - sakė V.Ivanauskas.

 

 

Kalėdinio turnyro pradžia -  12 val. 

Knygos pristatymas  - 13.15 val.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2009-12-22 14:11
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media