2024 m. balandžio 24 d., Treciadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Sporto renginiai

*print*

Archyvas :: Olimpines žaidynes televizijos GALA klientai galės žiūrėti jiems patogiu metu HD formatu

2014-01-16
 
 

Televizijos „Interaktyvioji GALA" klientai olimpinių žaidynių sporto varžybas galės stebėti raiškiuoju (HD) formatu. Kai kurios varžybos vyks dieną ar vėlai vakare, tačiau televizijos GALA klientai visų varžybų įrašus galės peržiūrėti jiems patogiu metu. Be to, net ir įsijungę TV varžyboms jau prasidėjus, jas galės atsukti nuo pradžių, sustabdyti vaizdą ar pasukti jį į priekį.

Tik televizijos GALA klientai 22-ąsias žiemos olimpines žaidynes galės žiūrėti per kanalo „Lietuvos rytas TV" raiškiojo vaizdo versiją „Lietuvos rytas TV HD". Šis specialus kanalas, kaip ir kiti televizijos „Interaktyvioji GALA" HD ir 3D kanalai, klientams papildomai nekainuos.

Pasaulinės sporto šventės atidarymą ir uždarymą televizijos klientai galės stebėti per LNK televiziją.  Dailiojo čiuožimo varžybos, kuriose dalyvauja ir mūsų šaliai atstovaujanti pora, bus transliuojamos  per TV3.

Norint žiūrėti olimpinių žaidynių transliacijas per „Lietuvos rytas TV HD", reikės užsisakyti arba būti užsisakius kanalų rinkinį „HD ir 3D". Šio rinkinio kanalus gali matyti tie klientai, kurie namie turi televizorius, gebančius rodyti raiškiuoju (HD) formatu, o paslaugos jiems teikiamos naujos kartos šviesolaidiniu ar sparčiu plačiajuosčiu ryšiu.

Suteikti savo klientams galimybę svarbiausius metų sporto ir muzikos renginius stebėti HD formatu jau tapo televizijos „Interaktyvioji GALA" tradicija. Trejus metus paeiliui žiūrovai šiuo formatu galėjo stebėti Eurovizijos dainų konkurso pusfinalius ir finalus, praėjusiais metais taip pat ir pasaulio plaukimo bei lengvosios atletikos čempionatus, FIFA konfederacijų taurės turnyrą, NBA finalines kovas, o 2012-aisiais - Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kovas Venesueloje bei varžybų transliacijas iš Londono olimpiados.

 

Apie TEO LT, AB

 

TEO teikia integruotas telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugas Lietuvos gyventojams ir verslui. Ilgametę patirtį telekomunikacijų versle turinti bendrovė itin didelį dėmesį skiria paslaugų kokybei ir klientų poreikiams. Daugiau nei 88 proc. TEO akcijų valdo telekomunikacijų bendrovė „TeliaSonera AB". TEO akcijomis prekiaujama „NASDAQ OMX Vilnius" vertybinių popierių biržoje.

 

Daugiau informacijos:

Lina Rimkutė-Žičkė,

TEO išorinės komunikacijos grupės vadovė

Tel. (8 5) 236 71 03,

mob. tel. 8 686 42 57 8,

el. paštas lina.rimkute-zicke@teo.lt

 

 

 

 

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-01-16 13:03
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media